Politie Zeeland


Z-1936-2004 ZAKKENROLLER

Een inwoner van Hulst werd donderdag tussen 10.00 en 11.00 uur in de Gentsestraat in zijn woonplaats van zijn gsm en een biljet van 20 euro beroofd.
In de Gentsestraat liep een onbekende man tegen hem aan en even later bemerkte hij dat zijn gsm en het 20-eurobiljet uit zijn jaszak waren verdwenen. De gsm heeft een waarde van enkele honderden euro's.


Z-1937-2004 AANHOUDINGEN IN TERNEUZEN

Op de Oude Vaart in hun woonplaats werden woensdag om 23.05 uur twee inwoners van Terneuzen aangehouden in verband met een conflict in een verkeerssituatie.
Beide fietsers, 18 en 19 jaar, reden zonder verlichting over de Oude Vaart. Toen een achteropkomende 43-jarige automobilist, eveneens uit Terneuzen, daar iets van zei, ontstond een conflict. Even later bij een woning kwamen de fietsers op hem en een 55-jarige plaatsge-noot, die bij hem was komen staan, af en begonnen te slaan. Even later pakte een van de fietsers een rijwiel en gooide dit tegen de auto van de 55-jarige man. De auto raakte daardoor beschadigd. Beide fietsers zijn aangehouden wegens openlijke geweldpleging en bedreiging.