Politie Zeeland


Z-1930-2004 AANHOUDINGEN IN TERNEUZEN

Twee inwoners van Terneuzen, van 17 en 22 jaar, werden woensdagmiddag in hun woonplaats aangehouden omdat ze met elkaar op de vuist waren gegaan.
Tijdens deze vechtpartij, die plaats vond in de Alvarezlaan, werd met enkele daar geparkeerd staande fietsen gegooid. Er hebben zich nog geen personen gemeld met schade aan hun fiets.


Z-1931-2004 AANHOUDING IN TERNEUZEN

Een 41-jarige man uit Terneuzen werd donderdag om 00.40 uur in een woning in zijn woonplaats aangehouden omdat hij een 37-jarige plaatsgenote, die ook in de woning aanwezig was, had verwond aan haar been door het gooien met een stuk gereedschap.
De man is overgebracht naar Torentijd, de oorzaak ligt in de relationele sfeer.


W-1932-2004 AANHOUDINGEN IN VLISSINGEN

In een woning in de President Rooseveltlaan in Vlissingen werden woensdag twee Vlissingers van 43 en 47 jaar en een 21-jarige Vlissingse vrouw aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen. In de woning werden een onbekende hoeveelheid heroïne en cocaïne, alsmede een vuurwapen aangetroffen. Deze goederen werden in beslag genomen.
In de omgeving van de woning waren al langer klachten van overlast.
In de loop van dezelfde dag werden in de omgeving van de President Rooseveltlaan nog drie Vlissingers van 19, 45 en 46 jaar, een 39-jarige Middelburger en een 19-jarige vrouw uit Oost-Souburg aangehouden. De 46-jarige Vlissinger en de man uit Middelburg waren in het bezit van een, onbekende hoeveelheid, verdovende middelen. De andere personen werden aangehouden op verdenking van overtreding van de opiumwet.


W-1933-2004 DIEFSTAL BROMFIETS

Woensdag tussen 16.00 en 21.30 uur werd uit een schuur op de Molendijk in Nieuw en Sint Joosland een bromfiets gestolen.
Het betreft een zwarte Puch Maxi met verzekeringsplaatje SLH704; de waarde is onbekend.


Z-1934-2004 INBREKER OP HETERDAAD BETRAPT

In de Dr. Buijzestraat in Terneuzen werd donderdag om 06.30 uur door een bewoner een 30-jarige Terneuzenaar op heterdaad betrapt tijdens een inbraak in de woning.
Hij ging de man, die via de Van Steenbergenlaan en de rotonde naar de Scheldeboulevard liep, achterna. Na de rotonde kon hij de man stoppen, maar dit dreigde uit te lopen op een vechtpartij. Een onbekende automobilist bood hulp totdat de inbreker door de politie werd aangehouden. Uit de woning werden een gsm en een portemonnee met persoonlijke papieren en enkele tientallen euro's gestolen.


W-1935-2004 WINKELDIEFSTAL

Woensdag tussen 10.00 en 17.15 uur werden uit het magazijn van een winkelpand in de Lange Zelke in Vlissingen 7 spelcomputers gestolen.
De spelcomputers hebben elk een waarde van ongeveer E 200,-.





Politie Zeeland