Politie Gelderland-Midden

Arnhem, vrouw aangehouden voor beledigen agent

Publicatiedatum: 18-03-2004

Een 18-jarige vrouw uit Arnhem is woensdagmiddag aangehouden, zij zou een politieagent hebben beledigd. De vrouw zat zonder helm achterop een bromfiets bij een 16-jarig meisje uit Arnhem. De agenten hielden het stel staande om de vrouw een bekeuring voor het niet dragen van een helm te geven. Ook moesten zij mee naar het bureau aan de Beekstraat om daar het vermogen van de bromfiets te controleren. Toen de agenten de dames duidelijk maakten dat de bromfiets op het bureau moest blijven voor technisch onderzoek, gingen zij door het lint. De 18-jarige beledigde de agent en werd vervolgens aangehouden. De politie heeft proces-verbaal opgemaakt tegen de vrouw.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Arnhem, vrouw bestolen van tas

Publicatiedatum: 18-03-2004

Een 66-jarige vrouw uit Arnhem is woensdagmiddag bestolen van haar tas. De vrouw had samen met haar moeder boodschappen gedaan in winkelcentrum Kronenburg. Terwijl de vrouw de boodschappen in de auto inlaadde, stapte de moeder in de auto. De vrouw zette haar tas alvast in de auto en ging het winkelkarretje terugbrengen. Toen de vrouw terug kwam bij haar auto, was haar tas ontvreemd. Vermoedelijk heeft iemand de tas uit het voertuig gestolen, terwijl de vrouw het karretje terugbracht. De vrouw heeft aangifte gedaan en de politie heeft de zaak in onderzoek. Als er mensen zijn die iets van deze diefstal hebben vernomen, dan kunnen zij contact opnemen met de politie via telefoonnummer: 0900-8844.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---


---

Barneveld; man neergestoken bij ruzie in woning
Publicatiedatum: 18-03-2004

Een 18-jarige inwoner van Barneveld is donderdag 18 maart rond 11.00 uur in zijn woning aan de Goudenstein in Barneveld door een kennis van hem neer gestoken. De man raakte daarbij gewond en is naar het ziekenhuis overgebracht. Daar bleek dat hij na behandeling huiswaarts kon. De verdachte is nog niet aangehouden.

Het motief voor het incident lijkt vooralsnog in de relationele sfeer te liggen. De politie is direct begonnen met een onderzoek. Onderdeel daarvan is het (laten) opsporen van de verdachte.

voor nadere informatie:
Bureau Communicatie
politie Gelderland-Midden, district West-Veluwe Vallei Harry Munniksma
0318 688 221