AXA Verzekeringen

AXA brengt Hypotheken on line op nieuwe servicesite voor intermediairs

18 maart 2004

AXA brengt zijn Hypotheken on line; het gaat om een internetmodule waarmee het intermediair offertes van de AXA (Voordeel) Hypotheek kan aanvragen. De complete offerte komt binnen 15 minuten retour.

Via Supportweb, AXA's nieuwe internetsite voor tussenpersonen, kan de adviseur onder het tabblad 'Mijn Kantoor' door middel van een beveiligde toegang inloggen en direct een hypotheekofferte aanvragen. Deze nieuwe dienstverlening past in het streven van AXA om de service richting het intermediaire distributiekanaal waar mogelijk via internetapplicaties op een hoger plan te brengen. De voordelen van AXA's Hypotheken on line voor de adviseur:

* De adviseur heeft een kwartier na aanvraag de offerte in huis en kan daardoor sneller zaken doen

* De adviseur krijgt een foutloze offerte (door validatie bij de invoer en automatische verwerking)

* De aanvraag hoeft door de adviseur maar één keer worden ingevoerd (einde aan de papieren aanvraagformulieren)
* Aanvragen offertes kan dag en nacht (niet gebonden aan 'kantoortijden')

* Door gebruik te maken van dit systeem heeft de adviseur een concurrentievoordeel t.o.v. intermediairs die niet over deze applicatie beschikken

* Indien de adviseur met Efdécé werkt, kan hij de hypotheekberekening direct in een offerteaanvraag overzetten

Introductieactie

Ter introductie van AXA's Hypotheken on line liggen er weekendarrangementen in een Bilderberg hotel in het verschiet. De actievoorwaarden: geldig bij elke vijfde gepasseerde hypotheek (per kantoor) ingevoerd via de on line module, voor elke hypotheeksom geldt een minimum van 100.000 euro, de hypotheek moet uiterlijk op 1 september 2004 passeren.

Supportweb

De nieuwe applicatie is geïntegreerd in het onlangs vernieuwde Supportweb. AXA heeft nu twee belangrijke internetsites die beiden in de nieuwe huisstijl zijn vormgegeven. Voor consumenten is dat www.axa.nl en voor tussenpersonen is dat het Supportweb van AXA. Supportweb is specifiek ontworpen voor adviseurs en gericht op het bieden van service en informatie. De site is ingedeeld in drie hoofdrubrieken:

1. Actueel: hier vindt de adviseur nieuwsberichten, koersen (beleggingsfondsen, verzekerd groeifondsen en beleggingsdepots) en hypotheekrentes.

2. Service: hier kan de adviseur drukwerk (alle mogelijk producten) downloaden en printen, informatie vinden over opleidingen, alle offertesoftware downloaden, zich gratis abonneren op de e-mailservice en zich abonneren op de nieuwsbrievenservice.
3. Mijn Kantoor: hier kunnen intermediairs on line hypotheekoffertes aanvragen. De offerte is dan binnen een kwartier in huis.