Grafinet


15-03-2004

Habasit - Hal: 14, Stand: D 47

Habasit zal haar brede reeks transportbanden, modulaire banden, machine tapes, vouw/lijm banden, aandrijfriemen en Grabber aanvoerbanden presenteren. Deze producten voldoen aan de laatste toepassingseisen van de drukwerk-, afwerk- en proces industrie.

Vele toepassingen - Eén leverancier voor alle oplossingen - Habasit

Productie processen in de Drukwerk & Papier Industrie vereisen een uitgebreide reeks van verschillende transportbanden. Habasit heeft een uitgebreide verscheidenheid aan oplossingen ontwikkeld, die het de afnemers mogelijk maakt te kiezen voor het beste product voor hun toepassing. Met meer dan 50 jaar ervaring in transportbandenbanden, doorlopende research, diepgaande kennis van de industrie en duurzame contacten met vooraanstaande machinefabrieken, stellen Habasit in staat oplossingen te ontwikkelen die beantwoorden aan de laatste behoeften van de markt. De gloednieuwe MVT-6P voor vouwmachines en rollendrukmachines is hiervan een goed voorbeeld.

MVT-6P is een perfecte aanvulling op de bestaande Hamid machine tapes.

De MVT-6P is speciaal ontworpen om aan de hoge snelheid van de nieuwste vouwmachines te voldoen. Zijn ongeëvenaarde eigenschappen zullen de gebruiker in staat stellen de hoogste kwaliteit en productiviteit met de vouwtoepassingen te bereiken

De naadloze Grabber® invoerbanden zijn buitengewoon duurzaam. Ze spelen een sleutelrol in de invoer van dozen zoals bijvoorbeeld voor dozenproductie machines.
Last but not least, Habasit is de enige bandenleverancier die het complete pakket van weefselbanden en plastic modulaire banden fabriceert en aanbiedt. Met een brede reeks HabasitLink® plastic modulaire banden geeft Habasit antwoord op de laatste trends in transportband applicaties