Amsterdam RAI

AutovakRAI 2005
18 mrt 2004

CAMPAGNE AUTOVAKRAI 2005 VAN START, van 12 tot en met 17 maart 2005 in Amsterdam RAI.

Met het bekendmaken van het nieuwe campagnebeeld en het logo is de exposantenwerving voor de AutovakRAI 2005 van start gegaan. De beurs, waar beleving, techniek en hoogwaardige kennisoverdracht centraal staan, vindt van zaterdag 12 tot en met donderdag 17 maart 2005 plaats in het Europacomplex van Amsterdam RAI. AutovakRAI is hét nationale podium voor de automotive branche.

Het campagnebeeld onderstreept die status. Het is een dynamisch beeld, stelt Fernand Molenschot, product manager van Amsterdam RAI voor de AutovakRAI 2005. Het glimmende chroom is een rechtstreekse verwijzing naar de dynamiek en de sportwagen op de hefbrug van de letter T naar de techniek en innovatie in de automotive branche.

AutovakRAI 2005 wordt een publieksvriendelijke, overzichtelijke vakbeurs, waar elk van de volgende segmenten apart worden belicht: Garage Uitrusting en Gereedschap, Autowasinstallaties en Tankstationuitrusting, Accessoires en In-Car entertainment, Carrosserie en Schadeherstel. Maar ook Banden en Wielen, Werkplaatsconcepten en (Bedrijfswagen-) Auto-onderdelen zijn vertegenwoordigd, net als IT, Automatisering, Voorlichting en Onderwijs. Met de belichting van al deze segmenten is AutovakRAI de meest complete én toonaangevende vakbeurs van Nederland, aldus Molenschot.

Experience Center
AutovakRAI 2005 biedt volgens hem veel vakgericht entertainment. Techniek en beleving staan centraal. De bezoeker krijgt volop de kans om zijn of haar vakkennis tijdens het beursbezoek te vergroten. Mede omdat we enkele inhoudelijk zeer interessante themas aan het expositieprogramma toevoegen. Er wordt in elk geval een Innovatie Paviljoen, een Hightech Paviljoen en een Experience Center gebouwd, vertelt Fernand Molenschot.

Dat laatste is een groots, state-of-the-art demonstratieplein, waar in samenwerking met een aantal onafhankelijk instanties, waaronder Innovam en IVA Driebergen, zeer actuele onderwerpen en technieken voor het voetlicht worden gebracht. Naast een uitgebreid workshopprogramma, voorziet het Experience Center in de dynamische praktijksituatie, waar door middel van kernachtige presentaties de allerlaatste technieken en ontwikkelingen in de automotive branche aan een breed publiek worden getoond.

Met de start van de exposantencampagne is ook de uitgebreide website www.autovakrai.com actief geworden.

AutovakRAI 2005 gaat van start op zaterdag 12 maart 2005 en duurt tot en met donderdag 17 maart. Op zaterdag, zondag en donderdag is de beurs open van 11.00 tot 18.00 uur en op werkdagen doorlopend van 11.00 tot 22.00 uur.

Amsterdam, 18 maart 2004

---

---
Noot voor de redactie /