Ingezonden persbericht


Sendo introduceert Sendo M570

De stijlvolle Sendo M570 flip-phone: dé mobiele telefoon van deze lente

Chique en compact, met one-touch multimedia-messaging, gaming- en download-mogelijkheden

Birmingham, 18 maart 2004 - Sendo, internationaal producent van mobiele telefoons, introduceert de Sendo M570, een kleine en stijlvolle flip-phone. De telefoon is uitgerust met een 65K-kleurenbeeldscherm en biedt uitgebreide messaging-, gaming- en download-mogelijkheden. Deze telefoon komt deze lente in een groot aantal kleuren op de markt. De Sendo M570 is standaard uitgerust met vijftig afbeeldingen die als wallpaper of screensaver zijn te gebruiken, en met polyfone beltonen.

"De introductie van de M570 onderstreept de strategie van Sendo om telefoons met een uitgebreide functionaliteit te produceren, die een breed publiek aanspreken", zegt Ron Schaeffer, Product Management Director bij Sendo. "Deze telefoon laat zien dat Sendo een innovatief en dynamisch bedrijf is, dat regelmatig revolutionaire nieuwe mobiele telefoons op de markt brengt."

De M570 bouwt voort op het alom geprezen ontwerp van de flip-phone-reeks van Sendo. Evenals de M550 heeft deze nieuwe telefoon een geïntegreerde antenne. De telefoon is nog stijlvoller en compacter dan zijn voorganger. Uiteraard biedt de M570 een zeer brede functionaliteit, waaronder 'one-touch'-sms- en uitgebreide gaming- en download-mogelijkheden. Met tot 4MB aan vrije geheugencapaciteit biedt de M570 ruimte voor de opslag van 400 afbeeldingen*. Daarnaast kunnen consumenten de nieuwste Java(tm) MIDP 2.0 games, digitale audiobestanden en polyfone beltonen, wallpapers, afbeeldingen en screensavers downloaden en opslaan.

De M570 omvat de unieke Xccelerate(tm)-technologie van Sendo, die de gebruikersvriendelijke functionaliteit Xsend(tm) mogelijk maakt. Xsend biedt met één druk op de knop toegang tot MMS-functies. Consumenten kunnen hierdoor een eigen persoonlijke en creatieve draai geven aan hun berichten. Xccelerate(tm) vergroot bovendien de snelheid voor het opstellen en versturen van multimediaberichten met 30 procent bij goede netwerkcondities.

Ondanks zijn compactheid heeft de M570 een groot uithoudingsvermogen. De telefoon heeft een stand-by tijd tussen de 180 en 400 uur en er kan tussen de twee en vijf uur mee worden gebeld.

De M570 zal vanaf mei 2004 verkrijgbaar zijn.


* Gebaseerd op een gemiddelde grootte van 10Kb.

# # #

Sendo
Sendo heeft zijn hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk en leverde in juni 2001 de eerste mobiele telefoons aan operators in Europa en Azië. Het bedrijf levert zijn mobiele telefoons nu aan ruim 50 landen in Europa, het Midden-Oosten, Azië, Afrika, Noord-Amerika en Zuid-Amerika. Sendo biedt aantrekkelijk geprijsde, betrouwbare producten en diensten met een hoog prestatieniveau aan de mobiele-telefoniemarkt. Het bedrijf is opgericht met de wensen van carriers en consumenten in gedachten. Sendo biedt een volledig op maat gemaakt programma van exclusieve merkentelefoons en software met bijbehorende diensten. Details over het bedrijf en zijn producten en services zijn te vinden op www.sendo.com



Ingezonden persbericht