Ingezonden persbericht


CeBIT staat weer voor de deur en het belooft een week te worden vol met de nieuwste technologieën. Middels deze e-mail wil ik u graag op de hoogte brengen van de plannen van één van de deelnemers, HHP (hal 13, stand C58, mede-exposant op de Cisco-stand).

HHP is een toonaangevende producent van op imaging-techniek gebaseerde oplossingen voor gegevensverzameling voor mobiele en draadloze applicaties en applicaties voor transactieverwerking. Het portfolio van HHP omvat onder andere barcodescanners, mobiele computers en transactieterminals.

Op CeBIT zal HHP haar nieuwste product laten zien: de Dolphin 9500. Dit is een krachtige, robuuste draagbare computer die grenzen overschrijdt op het gebied van dataverzameling.

De Dolphin 9500 heeft een geïntegreerde triple-radio voor draadloze WAN-, LAN- en PAN-communicatie. Hiermee kunnen gebruikers altijd en overal data in realtime verzamelen en gebruiken. Het apparaat maakt gebruik van HHP's Adaptus imaging technologie. Hiermee kunnen zowel 1D als 2D barcodes worden gescand, als ook handtekeningen en beelden digitaal worden opgeslagen.

Op CeBIT zal HHP ook een nieuwe 'point of sale'-oplossing (POS) introduceren. Deze oplossing maakt gebruik van de Transaction Team® 1500 (TT1500) signature capture terminal. De TT1500 is een 'backlit' LCD-terminal voor het vastleggen en integreren van elektronische handtekeningen, wat een papierloze omgeving mogelijk maakt.

Namens HHP, nodig ik u graag uit op de stand om meer te horen over deze nieuwe oplossingen en de nieuwste trends in digital imaging. Indien u wilt spreken met één van de managers van HHP, kunt u contact opnemen met Kirsi Forsstrom bij HHP (e-mail: forsstromk@hhp.com; tel: +31 (0)40 2901 600)

Datum: 18 tot en met 24 maart 2004
Locatie: CeBIT, Hannover
Hal: Hal 13
Stand: Stand C58, mede-exposant op de Cisco-stand

Met vriendelijke groet,

Viviane Brokerhof


---

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

tel: +31 (0)40 235 46 00
fax: +31 (0)40 235 46 01
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com


---