NAVIGON GMBH

NAVIGON optimaliseert logistiek met navigatie op maat

Verkoop & routeplanning - snel en eenvoudig: NAVIGON optimaliseert logistiek met navigatie op maat

Hamburg (ots) - Voor veel handelsreizigers behoort een betrouwbare mobiele navigatieoplossing al tot de dagelijkse arbeidsmiddelen, maar de combinatie van mobiele eindapparaten met satellietgestuurde navigatie is niet alleen voor de individuele vertegenwoordiger, maar voor de gehele logistiek van het bedrijf een attractief hulpmiddel. Hoe mobiele navigatie in verkoopsystemen of in de routeplanning van handelsreizigers kan worden geïntegreerd voor meer efficiëntie, toont de firma NAVIGON op haar stand op CeBIT van 18 tot 24 maart in Hannover.

Het belangrijkste is de realisatie van een geoptimaliseerde navigatieoplossing voor routeplanning, goederenbeheer en servicediensten - bijvoorbeeld op het industrieel wijdverbreide eindapparaat GoTIVE H41, dat over een geïntegreerde GPS/GPRS-ontvanger beschikt. Uitgaand van een webgebaseerde organizer en routeplanner, die het partnerbedrijf FLS gecreëerd heeft, worden de gegevens door de NAVIGON-software automatisch voor de navigatie verwerkt; het is dus niet meer nodig om de routepunten nogmaals in te voeren. De dynamische en intelligente routeplanning van FLS geeft hierbij elke opdracht automatisch aan het optimale, zich het dichtst bij de bestemming bevindende voertuig. Dit wordt gegarandeerd door de geïntegreerde trackingfunctie, die het bovendien mogelijk maakt om de huidige status van elke ronde centraal te volgen.

Al even snel en doeltreffend zijn de andere, bedrijfsspecifiek aangepaste industriële oplossingen van NAVIGON, die reeds succesvol met andere beproefde programma's, zoals de CRM-toepassing 'Sales Performer 2.0' van de firma m.able werden gecombineerd. 'Het voordeel van onze producten is hun praktische aanpasbaarheid', beklemtoont Alexander Röhricht, Sales Director Corporate Europe bij NAVIGON. 'Functionele oplossingen kunnen binnen de kortste tijd voor elk eindapparaat worden gerealiseerd'. Geïnteresseerde klanten voorziet NAVIGON indien nodig van proeflicenties met een looptijd van een maand; overtuigde bedrijven kunnen binnen enkele dagen compleet met de aangeboden oplossing worden uitgerust. In het kader van CeBIT zal Alexander Röhricht voor geïnteresseerde bedrijfsvertegenwoordigers op 19 en 22 maart in het Convention Center van de beurs twee lezingen houden over de integratie van satellietnavigatie en routeplanning.

NAVIGON is op de CeBIT aanwezig in hal 12, stand B35, en in de partnerstanden van Microsoft in hal 4 en Navigation Technologies in hal 27, stand C48. De expositieruimte van FLS bevindt zich in hal 6, stand D52, de firma m.able exposeert in hal 12, stand B22 op het oppervlak van de partner O2.

Over NAVIGON

De navigatiespecialist is al meer dan tien jaar actief op de markt
- als toeleverancier voor autobedrijven, maar ook als producent van mobiele en autonavigatieoplossingen voor eindverbruikers. De softwarearchitectuur van NAVIGON blinkt uit door haar modulariteit en portabiliteit op diverse hardware- en verschillende besturingssystemen. Dankzij deze eigenschappen kunnen de klanten van NAVIGON met hun mobiele telefoon, Personal Digital Assistant, notebook of boordcomputer de juiste weg vinden.

In 1991 werd de CIS GmbH - de voorloper van NAVIGON - opgericht. Tegenwoordig werkt NAVIGON als een zelfstand bedrijf met hoofdkantoor in Hamburg en in Würzburg.

Persfoto's onder: www.navigon.com / Media Information Gebruikersnaam: navigon, wachtwoord: @media

ots Originaltext: NAVIGON GmbH

Perscontact:
Petra Klähn
NAVIGON GmbH
Manager PR
Isekai 19
D-20249 Hamburg
Tel.: +49-40-380 383-21
Fax: +49-40-380 383-79
E-mail: petra.klaehn@navigon.de
Internet: www.navigon.de

Bedrijfscontact Corporate:
Alexander Röhricht
NAVIGON GmbH
Sales Director Corporate Europe
Isekai 19
D-20249 Hamburg
Tel.: +49-40-380 383-11
Fax: +49-40-380383-79
E-mail: alexander.roehricht@navigon.de
Internet: www.navigon.de

16 mrt 04 08:32