ORANGE GRAPE

Franse handgemaakte kindermeubelen in Nederland verkrijgbaar

Unieke handgemaakte kinderkamermeubelen uit de Provence nu direct leverbaar in Nederland

Rotterdam, 18 maart 2004

Sinds kort is ABOTIS, een Frans merk voor handgemaakte kinderkamermeubelen, direct leverbaar in Nederland. De kinderkamermeubelen van ABOTIS onderscheiden zich letterlijk in kwaliteit en in uitstraling van de grijze massa. Goed nieuws dus voor consumenten die extra aandacht willen besteden aan de sfeer en uitstraling van de kinderkamer.

De meubelen van ABOTIS worden met de hand gemaakt in een klein atelier midden in de Franse Provence. De meubelen worden gemaakt van oud en gebruikt hout en afgelakt met natuurlijk pigment dat wordt gewonnen in de Provençaalse en Toscaanse heuvels. Ieder meubel van ABOTIS is hierdoor verschillend van het ander. De meubels worden standaard geleverd in 4 kleurengamma's, bestaande uit in totaal 18 kleuren. Maar ieder meubel kan naar wens in elke kleur of kleurencombinatie worden afgelakt, bijvoorbeeld in de kleur van bestaande gordijnen of vloerbedekking.

Jeroen Smeele, directeur van Orange Grape en importeur van ABOTIS in Nederland: 'De meubelen van ABOTIS hebben een fraaie vorm en zijn prachtig afgewerkt. Ze hebben die zeer herkenbare Provençaalse uitstraling en warmte. Elke keer als je ernaar kijkt krijg je een typisch 'Zuid Frankrijk'-gevoel. Het is om die reden dat ik denk dat ABOTIS het goed zal gaan doen bij consumenten die exclusiviteit, sfeer en functie willen combineren in de kinderkamer.'

Op dit moment heeft ABOTIS de volgende meubelen in het gamma: kinderbedden, nachtkastjes, bureau's, commodes, kledingkasten, boekenkasten, speelgoedkisten en lage kasten. De meubellijn richt zich primair op kinderen in de leeftijd van 3 tot 12 jaar. De unieke meubelen van ABOTIS worden in een lage oplage geproduceerd, worden genummerd geleverd en zijn voorzien van een certificaat van echtheid.

Meer informatie en verkoop:
Orange Grape: 010 2518229; www.orangegrape.nl