Ingezonden persbericht


Geachte meneer, mevrouw,

Graag uw aandacht voor het volgende persbericht van Fluke Networks. Het is misschien geschikt voor uw website en/of voor een van uw publicaties.

Nieuwe versie van SuperAgent® Application Performance Analyzer biedt geautomatiseerd Service Level Management en functionaliteit voor oplossen van problemen zonder desktop- of server-agents

Verbeterd softwareproduct van Fluke Networks voor snel traceren en meten van responsetijd voor eindgebruikers - zonder desktop- of server-agents

EVERETT, Washington (Verenigde Staten) - 18 maart 2004 - Fluke Networks kondigt een belangrijke verbetering voor de SuperAgent Application Performance Analyzer aan. SuperAgent versie 5 implementeert Service Level Management (SLM), waarmee de prestaties van belangrijke en bedrijfskritische software applicaties bewaakt kunnen worden. De nieuwste SuperAgent van Fluke Networks stelt organisaties in staat om de responsetijd onder te verdelen in vertragende componenten voor zowel de applicatie als het netwerk en de server om Service Level Agreement (SLA)-naleving te kunnen garanderen. IT-organisaties kunnen nu voor het eerst rapportage op businessniveau voor de CIO krijgen. Tevens kunnen netwerktechnici over functionaliteit beschikken voor het snel oplossen van problemen. En dit alles wordt gecombineerd in één eenvoudig in gebruik te nemen product.

"SuperAgent 5 is een belangrijke aanvulling op de functionaliteit voor gedistribueerde analyse van Fluke Networks," aldus Rick Sturm, directeur van Enterprise Management Associates. "Door met behulp van SuperAgent Service Level Management en analyse van responsetijd van applicaties te bieden, kunnen netwerkbeheerders potentieel complexe kwesties isoleren en repareren voordat de eindgebruiker ermee te maken krijgt. Fluke Networks biedt IT-afdelingen voortdurend meer en betere methoden voor het bekijken van netwerkactiviteiten."

SuperAgent meet end-to-end responsetijden voor alle TCP-gebaseerde applicaties zonder dat er agents op desktop-systemen hoeven te worden ingezet. Naast SLA-rapportage bepaalt de Application Barometer van SuperAgent automatisch de normale applicatieprestaties; zodra de applicatieprestaties afwijken van het vooraf ingestelde 'normale' gedrag, ontvangen netwerkbeheerders onmiddellijk een waarschuwing. Op deze manier kunnen problemen sneller worden opgelost en is proactief beheer mogelijk. Deze twee nieuwe functies stellen IT-managers in staat eenvoudig prestatieniveaus voor applicaties en netwerken vast te stellen; vervolgens kunnen ze garanderen dat de noodzakelijke serviceniveaus voor de eindgebruikers worden bereikt.

SuperAgent is eenvoudig in gebruik te nemen en een kosteneffectieve manier om binnen de gehele onderneming applicatieprestaties te meten en te begrijpen vanuit het perspectief van de eindgebruiker. SuperAgent is per direct leverbaar en de prijzen beginnen bij 45.995 (catalogusprijs in euro).

Over Fluke Networks

Fluke Networks biedt innovatieve oplossingen voor het testen, analyseren en controleren van bedrijfsnetwerken en telecommunicatienetwerken en de installatie en certificatie van de glasfiber en koper bekabeling die het fundament van deze netwerken vormt. De uitgebreide reeks Network SuperVision solutions® bieden netwerkinstallateurs, -eigenaren en -beheerders superieure visie, waarbij snelheid, accuratesse en gebruiksgemak worden gecombineerd om de netwerkprestaties te optimaliseren.

Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Everett, Washington (Verenigde Staten). Het bedrijf heeft wereldwijd meer dan 500 medewerkers in dienst en de producten worden in meer dan 50 landen gedistribueerd.

Voor meer informatie bezoekt u de website van Fluke Networks op <..>www.flukenetworks.com of neemt u telefonisch contact op met ons verkoopkantoor (voor Nederland: 020-7132984, voor Belgie/Luxemburg: 02-4022113).

# # #

Voor meer informatie, neemt u contact op met:

Fluke Networks: Perscontacten

Joost Meeuwis Carl Mills

EMEA Marcom Manager +31(0)40-2110110

Fluke Networks +31(0)40-2651020

+44 (0)1923 281331 Carl@mills-advertising.com

joost.meeuwis@flukenetworks.com www.mills-advertising.com

Bezoek onze IT pressroom op:

http://www.it-pressroom.com/flukenetworks

Met vriendelijke groet,

Ümran Üçal / Miss
Mills, Hughes & Partners
Tel: +31 - 40 - 2110110
Fax: + 31 - 40 - 2651020
Po Box 6310
5600 HH Eindhoven, The Netherlands
www.mills-advertising.com