Nederlands Uitgeversverbond

18 maart a.s.:

Bijeenkomst Werken in de uitgeverij van de toekomst

Invitational voor HRM-vertegenwoordigers in de uitgeefsector

Tijdens de invitational wil het BTB graag met u in gesprek over HRM-themas die voor u en andere verantwoordelijken voor het personeelsbeleid van groot belang zijn. Nu, maar zeker ook in de toekomst.

---

Programma
09.30 10.00 uur : ontvangst
10.00 10.10 uur : welkomstwoord door Ruud Schets

10.10 10.20 uur : inleiding werken in de uitgeverij van de toekomst

10.30 12.00 uur : inspiratietafels


* Inspiratietafel 1:
huidige en toekomstige kernkwaliteiten (competenties) in de uitgeverij
Inzicht in en zicht op de werknemer van de toekomst Met aandacht voor trends, ontwikkelingen, kwalitatieve en kwantitatieve informatie over de interne en externe arbeidsmarkt en de gewenste en beschikbare kwaliteiten van nieuwe en bestaande medewerkers.


* Inspiratietafel 2:
Coaching on the job
Aan het werk met de ontwikkeling en invulling van een innovatieve vorm van werkplekbegeleiding.
Welke effecten heeft coaching-on-the-job op nieuwe werknemers? Hoe werkt het? Wie komt er als coach in aanmerking. En wat kan het voor u en uw organisatie betekenen?


* Inspiratietafel 3:
klant en markt helder op het netvlies
Over ondersteuningsmogelijkheden bij het maken van de omslag van product- naar markt- en klantgericht denken en werken Wat komt er allemaal kijken bij het maken van een omslag van product- naar klantdenken? Hoe kan je medewerkers daarbij ondersteunen? En welke opleidingsproducten zijn er in ontwikkeling?


* Inspiratietafel 4:
op weg naar een virtuele personeelsselectie Aan de slag met vernieuwende digitale screening- en selectiemethoden
Welke mogelijkheden zijn er? Wanneer kan je er gebruik van maken? Hoe werken digitale assesmenttechnieken in de praktijk?
---

U kunt zich aanmelden voor deze bijeenkomst bij Chris Hondeman, mail: c.hondeman@nuv.nl; meer informatie is ook telefonisch via haar verkrijgbaar: (020) 430 91 50