Politie Hollands Midden
Datum: 15 maart 2004


In de politieregio Hollands Midden worden per jaar ongeveer 8000 aangiften gedaan van 'diefstal af/uit auto'. De medewerkers publieksopvang kennen 'spitsuren' als het gaat om de verwerking van diverse aangiften. Om de bezoekdruk aan het bureau te verlagen en tevens de slachtoffers van 'diefstal af/uit auto' een service te verlenen, is het vanaf vrijdag 19 maart 2004 mogelijk om bij Carglass schriftelijk aangifte te doen van dit feit.

De ondertekening van het convenant, die de samenwerking bezegelt, zal plaatsvinden op donderdag 18 maart, van 13.00 tot 13.45 in het hoofdgebouw van de Politie Hollands Midden in zaal 0.7. Dit is gevestigd op Elisabethhof 3 in Leiderdorp. Graag nodig ik u hierbij uit voor het bijwonen van de ondertekening.

Na een korte toelichting zullen de heer M.A. Straver, korpschef van de Politie Hollands Midden, en de heer D.T. Bekius, algemeen directeur van Carglass, een korte toespraak geven. Deze wordt gevolgd door de ondertekening van het convenant. Na de ondertekening is er de gelegenheid tot het stellen van vragen.