Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE


Turkije-specialist Corendon start met dagcharter

Vanaf 19 maart voor 19 Euro
naar trendy Istanbul


Amsterdam, 9 januari 2004. De bruisende hoofdstad Istanbul is helemaal in en vanaf 19 maart vliegt Turkije-specialist Corendon dagelijks naar deze kleurrijke metropool tegen ongekend lage tarieven: vanaf 19 Euro vlieg je er nu heen. Bovendien kunnen via het 'dynamic packaging-systeem' naast de vliegtickets ook autohuur, hotelovernachtingen, transfers en excursies 'los' geboekt worden. Makkelijk, snel en goedkoop. Specialist Corendon bewijst dat low cost ook werkelijk low cost kan zijn!


Istanbul bruisend hart van oost en west
De opmars van Turkije als vakantiebestemming lijkt niet te stuiten. Dit fascinerende land biedt dan ook een schatkamer vol reisontdekkingen, met als bruisend hart de aan de Bosphorus gelegen hoofdstad Istanbul, voormalig Byzantium en Constantinopel. Het is een hippe, intrigerende stad met een enorm trendy uitgaansleven, fantastische winkels, restaurants, bazaars, geurige oosterse markten en een ongekende schat aan cultuur.

Corendon charter naar Istanbul
Met ingang van 19 maart vertrekt er elke dag een charter vanaf luchthaven Eindhoven naar Istanbul - Sabiha Gokcen Airport. De vliegtijd bedraagt nog geen 2,5 uur en de vertrektijden zijn ideaal. Je vertrekt om 15.00 uur vanuit Nederland en komt om 19.00 uur lokale tijd aan. De terugreis vangt aan om 12.00 uur en arriveert om 14.00 uur in Eindhoven. Er wordt gevlogen met een Boeing 737-300, die ruimte biedt aan 148 personen.

Tophotels vanaf 10 Euro (inclusief ontbijt!)
In Istanbul heeft Corendon de 50 leukste, hipste en best gelegen hotels in alle klassen tegen super scherpe tarieven gecontracteerd. Voor een bedrag van 10 Euro per nacht inclusief ontbijt verblijf je al in driesterren Hotel Sunshine en voor 19 Euro per persoon in Hotel Pera Palas, een hotel waar vroeger beroemde personen verbleven, zoals Kemal Ataturk en Agatha Christie. En zelfs het vijfsterren Swissotel bij de Bosphorus en het Hyatt Regency zijn door Corendon voor de Istanbul-Top 50 gecontracteerd.


Istanbul is cool, zeker voor wat betreft het uitgaan. Hippe restaurants zijn er volop. Enkele namen van dit moment: Reina, Evo, Ulus 29, Buzz en de Red Room. Voor later op de avond zijn de Soho Supper Club en de Oriënt Express Bar (gevestigd in het Pera Palas hotel) aanraders.

Reserveringen en informatie
Via de reisagent of de website www.corendon.com zijn de vliegtickets, hotelovernachtingen en transfers ook los te reserveren.

Beurzen
Corendon is van 13 tot en met 18 januari met een stand aanwezig op de vakantiebeurs in Utrecht: hal 1, A 126.
Van 24 januari t/m 1 februari is Corendon aanwezig op de Vakantiesalon in Antwerpen hal 4, stand 479.


Corendon.com maakt deel uit van Corendon Vliegvakanties. Deze organisatie is opgericht in 1995 en is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende touroperators in de Nederlandse en Belgische markt. Door een uitstekende samenwerking met lokale agenten, hoteliers en betrouwbare luchtvaartmaatschappijen kan Corendon zeer voordelige en kwalitatief goede reizen aanbieden naar Turkije.