Ingezonden persbericht


Persbericht
4 februari 2004

Emerce vernieuwt website en breidt team uit

Haarlem - 4 februari 2004 - De website van Emerce is vernieuwd als eerste stap in de herlancering van de titel. De site heeft een nieuwe layout gekregen en draait via een nieuw contentmanagementsysteem (MM-base). De nieuwe indeling maakt de site overzichtelijker en gebruiksvriendelijker. Naast de RSS-feed van de nieuwsberichten, worden nu ook feeds van recente reacties en de agenda aangeboden.

Emerce magazine zal vanaf 19 maart weer in een maandelijkse frequentie verschijnen. Het vakblad richt zich op "business innovators", dit zijn ambitieuze managers en ondernemers die vernieuwingen in het bedrijfsleven aanjagen. De titel zal niet langer in controlled circulation worden verspreid, maar in een betaalde oplage. Op dit moment wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen, zowel inhoudelijk als commercieel.

De redactie van Emerce is afgelopen maandag versterkt met Tjeerd Wiersma. Wiersma werkte hiervoor onder meer bij AtHome, RTLnieuws.nl en RTL-Z en zal zich voornamelijk bezig houden met de online nieuwsvoorziening. Vorige maand is Jeroen van der Donk als accountmanager gestart. Van der Donk is voorheen werkzaam geweest als senior accountmanager bij AgriPres en Monsterboard.nl. Het Haarlemse bureau Wonderworks is aangetrokken voor de vormgeving.

NOOT VOOR DE REDACTIE,