PERSBERICHT - 2004-03-19

Tirol Tourist Board brengt nieuwe wandelgids uit

Tirol Tourist Board heeft de nieuwe, gratis Wandel Wegwijzer uitgebreid met een extra overzicht van contactadressen, hutten waar overnacht kan worden en praktische tips. Daarnaast biedt de wandelgids gedetailleerde basisinformatie over de routes en wandelmogelijkheden in Tirol.

De opgenomen routes hebben verschillende afstanden, zodat voor elke wandelaar wel een route naar smaak voorhanden is. Bovendien zijn veel routes goed met elkaar te combineren of juist in te korten. Hiermee komt zowel de echte langeafstandswandelaar als de gewone wandelaar aan zijn trekken.

Tips
De nieuwe gids bevat beschrijvingen van verschillende wandelmogelijkheden, zoals langeafstandswandelingen, pelgrimstochten en nordic walking-routes. Ook de moeilijkheidsgraad en duur worden aangeduid. Naast tips over dagtochten en meerdaagse toeren biedt de gids ook een omvangrijk gedeelte met gedetailleerde informatie over alpin scholen, berggidsen, kabelbanen en klimtuinen. Ter verduidelijking van de routes zijn verschillende geĂŻllustreerde kaarten opgenomen.

Informatie
De brochure Wandel Wegwijzer is in verschillende talen verkrijgbaar bij Tirol Info,
tel. 0043-5127272 of info@tirol.at. Tips voor wandelroutes en
-arrangementen zijn te vinden op www.wandern.tirol.at.

Noot voor de redactie,