Programmabureau Advies Overheid.nl

Nieuwe site Rotterdam Veilig

Wilt u informatie over het Rotterdams veiligheidsbeleid? Wilt u meer weten over de aanpak van veiligheidsproblemen? Heeft u vragen aan de burgemeester of het College over de aanpak van overlast, over preventief fouilleren of de veiligheid in uw wijk? Wat de gemeente Rotterdam doet om uw veiligheid te vergroten? Of heeft u suggesties over hoe het beter kan?
Op de website Rotterdam Veilig vindt u de meest actuele informatie over wat het gemeentebestuur allemaal doet om de veiligheid in Rotterdam en in uw wijk te vergroten.

Op deze site krijgt u antwoord op al uw vragen over overlast, openbare orde en veiligheid, vergunningen, en wat u moet doen als er een crisis dreigt. In het menu ter linkerzijde vindt u informatie over deze verschillende onderwerpen. Daarnaast kunt u bij "organisatie" verwijzingen vinden naar de websites van verschillende organisaties en instanties die actief werken aan uw veiligheid.

Via het Veiligheidsloket kunt u al uw vragen over veiligheid aan het college stellen. Vervolgens krijgt u snel en adequaat antwoord. (Bericht op de site van Rotterdam)

www.ictu.nl