De Unie


GH Graan - Concept CAO-voorstellen 2004

19 maart 2004 - U treft hierbij de CAO-voorstellen van De Unie aan voor de nieuwe CAO die per 1 juni 2004 zal gaan gelden.

Uw huidige CAO is nog enkele maanden geldig, toch hebben wij al goed na moeten denken over de inhoud van de nieuwe CAO per 1 juni 2004. De reden is de al voor maandag 5 april aanstaande geplande eerste onderhandelingsronde.

De Unie heeft bewust gewacht
Wat De Unie betreft hadden die onderhandelingen nog even op zich mogen laten wachten. Maar blijkbaar willen de andere partijen haast maken? De actuele ontwikkelingen maken het ons niet eenvoudig. De WW, de vutregelingen, de pensioenregelingen, de WAO. Alles is in beweging! En er zijn nog altijd meer vragen dan antwoorden! Het gevolg is dat de in overleg met de kadergroep gemaakte concept CAO-voorstellen zich voornamelijk richten op het repareren van de maatregelen van onze Overheid! Vanwege dit alles hebben wij dus bewust langer gewacht. Het nadeel daarvan is dat wij u nu moeten vragen om op een erg korte termijn te reageren? Daarvoor onze excuses! Desondanks hopen wij dat u ons uw betrokkenheid laat blijken?

Laat van u horen!
Natuurlijk zijn wij erg benieuwd naar uw reacties op de concept CAO-voorstellen? Praktijkvoorbeelden, vragen, opmerkingen en suggesties, het is allemaal van harte welkom. In ieder geval vragen wij u ook om uw goedkeuring (of afkeuring) van deze voorstellen? Indien wij uiterlijk op vrijdag 26 maart 2004 niets van u hebben vernomen, gaan wij er vanuit dat u het met de voorstellen eens bent.

Hoe te reageren?
Reageren kan per post. Bijgevoegd antwoordformulier kan dan worden gericht aan De Unie, t.a.v. de heer Ed C.P. Lecomte, Antwoordnummer 2060, 4100 VB Culemborg. Een postzegel is dan niet nodig. Maar u mag ook per e-mail reageren: groothandel@unie.nl.

In beide gevallen verzoeken wij u om te vermelden dat uw reactie gaat over de CAO Graanbe- en verwerkende Bedrijven 2004.

Hoe nu verder?
Zoals u van ons gewend bent, zullen wij u de komende tijd nauwgezet informeren over verdere ontwikkelingen.

Ed C.P. Lecomte
Bedrijfsgroepvoorzitter Groothandel

Downloads
GH Graan - Antwoordformulier..
GH Graan - CAO-voorstellen 19..

vrijdag, 19 maart 2004