Politie Zeeland


O-1959-2004 AUTOMOBILISTEN BEKEURD

Bij Kamperland werden vrijdag omstreeks 07.10 uur twee automobilisten bekeurd.
Een automobilist had de dubbele doorgetrokken streep vlakbij het viaduct overschreden; de tweede bestuurder voerde mistlampen bij helder weer.


W-1960-2004 DIEFSTAL UIT AUTO


Tussen donderdag 13.30 en vrijdag 09.00 uur werd in de Korte Zelke in Vlissingen een personenauto opengebroken.


Er werd een autoradio met onbekende waarde weggenomen.


W-1961-2004 DIEFSTAL UIT SCHUUR


In de nacht van donderdag op vrijdag werden uit een schuur, behorend bij een woning in de Vesting in Oost-Souburg, twee fietsen gestolen.


De gezamenlijke waarde van de fietsen bedraagt ongeveer E 1.500,-.


W-1962-2004 FIETSER AANGEREDEN


Vrijdag omstreeks 05.55 uur werd op de Waldammeweg in Middelburg een 23-jarige Vlissingse fietser door een onbekende automobilist aangereden. De automobilist is na de aanrijding doorgereden.


De Vlissinger fietste over de Waldammeweg aan de rechterkant en voerde fietsverlichting. Hij werd aangereden door een achteropkomende auto en kwam ten val. De onbekende automobilist reed vervolgens door zonder te stoppen. De man liep gekneusde ribben en diverse schaafwonden op. Zijn fiets werd geheel vernield.


O-1963-2004 FIETSEN BIJ STATION GOES VEWIJDERD


Vrijdag werden op de Lijnbaan, het Stationspark en het Stationsplein, in de omgeving van het station in Goes in totaal 51 fietsen verwijderd.


Door de stadswachten waren de fietsen in de afgelopen maanden gemerkt, zodat vastegsteld kon worden dat deze fietsen (wrakken) niet meer gebruikt werden. De fietsen zijn afgevoerd naar het terrein Stadsbeheer, waar zij een maand zullen blijven staan.


Z-1964-2004 AUTO'S OPENGEBROKEN


In de nacht van donderdag op vrijdag werden in Axel drie personenauto's opengebroken.


De auto's stonden geparkeerd in de Julianalaan, de Wilhelminalaan en de Beatrixstraat. Uit een van de auto's werd een autoradio / cd-speler met onbekende waarde weggenomen. Of uit de andere auto's iets werd gestolen is onbekend.


In dezelfde nacht werden in Oostdijk enkele personenauto's opengebroken.


Tot op dit moment betreffen het twee auto's in de Vreijenpolderstraat, twee auto's op het Bolwerk en een auto in De Ommegank. Uit alle auto's werd de muziekapparatuur weggenomen.





Politie Zeeland