Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


19 januari 2004


Eerbeek - Fietsster gewond


Donderdag rond 11.00 uur raakte een 79 jarige fietsster uit Eerbeek gewond na een aanrijding op de Coldenhovenseweg. De vrouw kwam vanaf de Enkweg en stak bij de Coldenhovenseweg over. Op dat moment kwam een 51 jarige automobilist uit Dieren aanrijden. De man heeft nog geprobeerd om een botsing te voorkomen, maar dat lukte niet meer. De vrouw viel en werd voor onderzoek overgebracht naar het ziekenhuis. Daar bleek dat ze een lichte hoofdwond had.


Vorden - Bestuurder valt in slaap

Op de Horsterkamp is vanmorgen vroeg, omstreeks 04.05 uur, een 28 jarige automobilist uit Steenderen tegen een boom aan de linkerkant van de weg gebotst. De man bleef ongedeerd en verklaarde in slaap te zijn gevallen achter het stuur.


Eefde - Teveel gedronken


Agenten wilden vannacht rond 02.10 een 48 jarige automobilist uit Doetinchem controleren op de Kapperallee in Warnsveld. De man negeerde een stopteken en reed door richting Eefde. Op de Schoolstraat in Eefde werd de man klemgereden en gedwongen te stoppen. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau in Zutphen waar uit ademanalyse bleek dat de man teveel had gedronken. Hij blies 1,3 prom. Het rijbewijs werd ingevorderd en proces verbaal opgemaakt.


Wilp - Diefstal auto


Vanaf de carpoolplaats aan de Fliertweg weg donderdag tussen 08.00 en 17.50 uur een auto weggenomen. Een gaat om een witte Peugeot XS met kenteken HL-BH-01.


Warnsveld - Inbraak in auto


In de nacht van woensdag op donderdag werd ingebroken in een auto aan de Scheerdershof. Het slot werd geforceerd en een digitale camera werd weggenomen. De 42 jarige eigenaar heeft aangifte gedaan.


Zutphen - Inbraak in woning


Donderdagmiddag werd ingebroken in een woning aan de Bolwerksweg. Er werd een kistje met daarin sleutels weggenomen. Men kon binnenkomen door een deur te forceren.


Zutphen - Inbraak bij benzinepomp


De politie stelt een onderzoek in naar de inbraak in een benzinepomp aan de Emmerikseweg. In de nacht van woensdag op donderdag werd er ingebroken door een deur te forceren. Weggenomen werden onder andere een onbekend geldbedrag, sigaretten en flessen frisdrank.


Nadere informatie:

Politievoorlichting

055 - 548 60 52

055 - 548 60 58


---- --