Politie Noord-Holland-Noord

Alkmoaar en omgeving, vrijdag 19 maart

Alkmaar 19-03-2004 - 15.00 uur

Verkeerscontrole

Alkmaar, donderdag 18 maart 2004.

Donderdagmiddag tussen 14.30 en 16.00 uur werd een verkeerscontrole gehouden op de Vondelstraat. Tijdens deze controle werden acht bestuurders van autos bekeurd omdat zij geen gebruik maakten van de veiligheidsgordel. Drie bestuurder reden sneller dan de ter plaatse geldende snelheid van 50 km/u.

Aangehouden man in het bezit van honderden Xtc-pillen.

Alkmaar, donderdag 18 maart 2004.

Donderdagmiddag werd een 23-jarige man uit Heiloo aangehouden op de Laat. Het bleek dat hij ruim 400 Xtc-pillen bij zich had. Surveillerende agenten zagen de man lopen en wisten dat hij nog een aantal boetes moest betalen. Toen zij hem daarvoor aanhielden en hem fouilleerden troffen zij de pillen aan. Deze zijn in beslag genomen. De man is overgebracht naar het bureau en is in verzekering gesteld.

Vrouw beroofd en mishandeld

Alkmaar, vrijdag 19 maart 2004.

In de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks 00.40 uur werd een 47-jarige vrouw uit Alkmaar door een aantal personen overvallen. Tijdens de overval raakte de vrouw gewond aan haar hoofd. Het slachtoffer liep vanaf het Waagplein in de richting van de Karperton parkeergarage toen zij door twee of mogelijk drie personen werd aangevallen. Haar tas werd afgepakt en de vrouw werd mishandeld. Zij is overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling van haar verwondingen. Een onderzoek naar de daders bleef tot nu toe zonder resultaat. Van hen is geen goed signalement bekend.

Vrouw gewond na éénzijdig ongeval

Heerhugowaard, vrijdag 19 maart 2004.

In de nacht van donderdag op vrijdag is een 33-jarige bestuurster van een personenauto uit Blokker gewond geraakt bij een éénzijdig ongeval. De vrouw reed over de Provincialeweg N242 (Westerweg) en verloor door tot nu toe onbekende oorzaak de macht over het stuur. Zij raakte in een slip en kwam uiteindelijk tot stilstand tegen een boom. De vrouw is met letsel aan rug en nek overgebracht naar het ziekenhuis in Alkmaar en is daar opgenomen. Van de bestuurster is een bloedproef afgenomen om vast te stellen of zij mogelijk (teveel) alcohol heeft gedronken. Haar auto raakte zwaar beschadigd.