Ingezonden persbericht


Ondersteuning NG SDH Allied Telesyn biedt operators en carriers grote mogelijkheden

Hoofddorp, 19 maart 2004 - Allied Telesyn, leverancier van end-to-end netwerkoplossingen, gaat de Next-Generation SDH-technologie (Synchronous Digital Hierarchy) ondersteunen. Daarmee bevestigt het bedrijf zijn nauwe betrokkenheid bij de ontwikkeling van de markt voor Triple Play- en Metro Area Network-diensten (MAN). Hiermee wordt de weg vervolgd die met de introductie van de end-to-end IP/Ethernet Triple Play-oplossing eerder dit jaar tijdens ITU in Genève werd ingeslagen.

Het Multiservice Provisioning Platform van Allied Telesyn, de NM1000 Series, ondersteunt de nieuwe-generatie SDH, een standaardtechnologie voor synchrone datatransmissie via optische media. SDH biedt een geavanceerd, efficiënt en kosteneffectief multiservice-platform voor video-, data- en telefoniediensten.

Met de producten van Allied Telesyn kunnen operators extra omzet genereren door consumenten en zakelijke klanten Ethernet- en Triple Play-diensten met hoge marges te leveren. Dit alles kan tegen zeer lage kosten voor de 'route-to-market'. De investeringen in de Triple Play-markt door telecombedrijven worden gedreven door de vraag van consumenten en zakelijke klanten. Zij eisen een compleet aanbod spraak-, video-, TV- en internetdiensten. Door het gebruik van bewezen Ethernet-protocollen en commodity-componenten die al ingezet zijn binnen LAN's, kunnen operators de kapitaal- en operationele investeringen minimaliseren zonder concessies aan de betrouwbaarheid te doen.

"We bieden grote bedrijven en carriers al geïntegreerde netwerkoplossingen waarmee ze behoeften van hun klanten aan connectiviteit en andere toekomstige eisen invullen", zegt Vince Maltese, Senior Vice-President Marketing and Sales Operations van Allied Telesyn. "Onze betrokkenheid bij de nieuwe-generatie SDH versterkt onze ondersteuning voor hoogwaardige, veeleisende diensten voor toekomstgerichte operators en carriers die de mogelijkheden van Triple Play- en Ethernet-diensten voor hun klanten willen benutten."

Meer informatie over Next-Generation SDH en Triple Play is verkrijgbaar op de Allied Telesyn-stand op de CeBIT 2004 (hal 12, stand C25) in Hannover.

###

Allied Telesyn
Allied Telesyn is onderdeel van de Allied Telesyn Group (ATI). Het bedrijf is in 1987 opgericht en heeft 2.000 medewerkers die actief zijn in kantoren over de gehele wereld. ATI heeft zijn sterke positie in de zakelijke markt gerealiseerd op basis van vier kernelementen: een focus op technologie voor professionele markten, waarbinnen ATI als enige end-to-end oplossingen biedt met een optimale prijs/prestatieverhouding; het vermogen om de complete productcyclus, van ontwerp tot en met marketing, te beheersen; ontwikkeling van componenten en oplossingen voor de bouw van flexibele, betrouwbare en efficiënte netwerken; ondersteuning van een gezond garantiesysteem en hoogwaardige dienstverlening. Allied Telesyn verbindt de IP-wereld met betaalbare en betrouwbare netwerkoplossingen. Meer informatie: www.alliedtelesyn.com.