NETPRESENTER

CEBIT: Europese Multimedia prijs voor Limburgse Netpresenter

Netpresenter, 19 Maart 2004, CEBIT - Hannover, Duitsland

Het Limburgse Netpresenter (www.netpresenter.com) wint als eerste Nederlandse bedrijf, de 'European Seal of Excellence in Multimedia', een prestigieuze Europese multimedia prijs die wordt toegekend door de conventie van Europese multimedia (vak)associaties; het Europese Multimedia Forum te Brussel.

In aanwezigheid van de internationale pers, overhandigde de Noorse staatssecretaris van industrie en handel, dhr. Oluf Ulseth namens de Europese gemeenschap, de innovatie award aan directeur Frank Hoen van Netpresenter.

Netpresenter ontwikkeld interne communicatie software, maar was genomineerd voor haar levensreddende calamiteiten alarmeringssoftware.

De software kent grote belangstelling als o.m. terrorist alarmeringstool van kantoormedewerkers via standaard PCs in de Angelsaksische wereld en wordt onder meer toegepast in de petrochemische industrie, waaronder olieraffinaderijen in Nederland en in de Perzische golf.

Netpresenter
Eigenzinnig Netpresenter is een vooraanstaande softwareontwikkelaar van onconventionele innovatieve interne communicatie en calamiteiten alarmeringssoftware.

Het Limburgse bedrijf heeft wereldwijd klanten zoals Nokia, DSM, Schiphol, Volkswagen, Ford, Pratt & Whitney, Philip Morris, Siemens, Unilever, Eastman, NATO, US Navy en diverse politie-, militaire- en andere overheden.

Het Europees Multimedia forum (www.e-multimedia.org) Het Europees multimedia forum is een non-profit associatie die de belangen van organisaties en professionals op het gebied van de digitale media verdedigd. Het is de grootse Europese associatie met meer dan 2000 leden in Europa.

Frank Hoen, Directeur Netpresenter B.V.
European head office +31-(0)46-4370886 press@netpresenter.com New York office: +1-917-210-8050

Philippe Wacker, Secretary General European Multimedia Forum 55, rue Hector Denis, B-1050 Brussels, Belgium + 32.2.219.0305 phw@e-multimedia.org

19 mrt 04 09:01