Politie Zeeland


Z-1981-2004 VERNIELING

In Terneuzen kreeg een 27-jarige man uit Roosendaal zaterdag om 05.00 uur een boete voor vernielingen aan een vuilnisbak op de Binnenvaartweg.

Z-1982-2004 RIJDEN ONDER INVLOED
Een 31-jarige automobilist uit Terneuzen kreeg zaterdag om 03.00 uur op de Herengracht in zijn woonplaats een rijverbod van 1 uur omdat hij meer dan de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken had.

Z-1983-2004 AUTO IN BRAND
Op de Rooseveltlaan in Terneuzen ontstond vrijdag omstreeks middernacht brand in een personenauto.
De bestuurder reed over de Rooseveltlaan toen rook vanonder de motorkap kwam, daarna ontstond brand aan de voorzijde van de auto. Door de brandweer werd de brand geblust.


Z-1984-2004 BEKEURINGEN

Op het Szydlowskiplein in Axel werden vrijdagavond tijdens toezicht 3 bekeuringen uitgeschreven voor dubbel parkeren en 1 voor het niet dragen van de gordel.

Z-1985-2004 VERLICHTINGSCONTROLE
Zaterdag tussen middernacht en 01.00 uur werden bij een verlichtingscontrole in de Kleine Bagijnestraat in Hulst vier fietsers bekeurd voor het niet voeren van juiste fietsverlichting.

Z-1986-2004 MISHANDELING
Zaterdag tussen 05.00 en 05.30 uur werd in een horecagelegenheid in de Nieuwstraat in Terneuzen een 41-jarige man uit Rozenburg in zijn gezicht geschopt.
Hij was tussenbeide gekomen bij een ruzie tussen een man en een vrouw. Even later pakte de hem onbekende man een glas en gooide de inhoud in zijn gezicht. Toen deze daarop zijn ogen met water spoelde, schopte de onbekende hem in het gezicht. De Rozenburger heeft aangifte gedaan van mishandeling.

W-1987-2004 AANHOUDING IN MIDDELBURG
Op de Vlasmarkt in Middelburg werd zaterdag om 02.10 uur een 27-jarige Rotterdammer aangehouden wegens het beledigen van een politieambtenaar.
Op de Vlasmarkt was een opstootje ontstaan, dat door de politie in de kiem werd gesmoord. Enkele personen bleven moeilijk doen en de Rotterdammer begon te schelden waarna hij werd aangehouden. Diverse personen bemoeiden zich met de aanhouding waarop de politie, met inzet van de diensthond, de omstanders uiteen dreef. Op het politiebureau weigerde de man eerst zijn personalia op te geven waarna hij werd overgebracht naar Torentijd. Hij is na verhoor in de loop van zaterdagochtend weer in vrijheid gesteld.





Politie Zeeland