Ingezonden persbericht


Seminar & expositie P&O Systems "State of the art software, E-business en ICT-services voor personeelsmanagement en salarisverwerking"

PERSBERICHT
Geachte redactie,

Op dinsdag 30 maart 2004 organiseert het CKC in Congrescentrum de Reehorst te Ede de zesde editie van het seminar & expositie P&O Systems "State of the art software, E-business en ICT-services voor personeelsmanagement en salarisverwerking".
Het centrale thema in deze 6e editie is: "het rendement van de P&O-functie; Nu én in de toekomst!"
Wat kan ICT bovendien hierin bijdragen om ervoor zorgen dat het daadwerkelijk rendement oplevert?
De inzet van een personeelsinformatiesysteem, e-HRM applicatie of salarispakket is tegenwoordig niet meer weg te denken. Voor specifieke vragen of demonstraties kan men terecht op de uitgebreide expositie, waar ruim 20-tal exposanten zich presenteren.

In het plenaire programma wordt aan de hand van diverse praktijkcases van onder andere IKEA, de NS en Nike EMEA toegelicht wat bij het kiezen en invoeren van hun ICT-tool de succesfactoren en valkuilen zijn. Daarnaast zal keynote speaker Ben Tiggelaar tijdens de openingslezing van P & O Systems benadrukken dat verwachtingen vertalen naar resultaten bovenal een kwestie is van DOEN!

Speciale aandacht gaat tijdens de afsluitende discussie van P&O Systems uit naar het rendement van
e-HRM:

* Wat is de (kwantitatieve) output van e-HRM?

* Is e-HRM meetbaar te maken?

* Hoe doe je dat dan?
Op deze en andere vragen tracht het online e-HRM onderzoek (een initiatief van adviesbureau UmanID in samenwerking met het CKC) antwoord te krijgen. Meer informatie is vanaf medio februari te vinden op www.po-systems.nl

Met een bezoek aan dit evenement is men in één keer op de hoogte van het actuele aanbod van personeelsmanagement-, (e)HRM- en salarisverwerkingssystemen. Deelname is gratis!

Ik zou het ten zeerste op prijs stellen, indien u een aankondiging van P&O Systems 2004 (zie bijlage brochure) op zou willen nemen in uw publicatie. Indien u meer informatie wenst, kunt u altijd een kijkje nemen op de site www.po-systems.nl of u kunt contact met ons opnemen via nummer 040-2129499.

Meer informatie:
Marieke van den Hurk (marieke@ckc-seminars.nl)
CKC (Centrum voor Kennis Communicatie)
Postbus 984
5600 AZ Eindhoven
tel. 040 - 212 9499
fax 040 - 212 9407
www.ckc-seminars.nl

Bezoekt u ook eens een van onze internetsites:
ICT Zorg: www.ictzorg.nl
P&O Systems: www.po-systems.nl

Content Management Systems www.CMScongres.nl
ICT Bouw: www.ictbouw.nl
Marketing & Sales Systems www.ms-systems.nl
Financial Systems www.financial-systems.nl
Professional Services Automation www.PSAplaza.nl
ICT Transport: www.icttransport.nl

Bijlage: brochure P&O Systems 2004

>