BOUWRADIUS

Landelijke bijeenkomst Vrouwen in de bouw

De meeste bouwvrouwen hebben het prima naar hun zin in hun werk. Ze hebben er ook absoluut geen hekel aan om in een mannencultuur te werken. Waar ze soms wel genoeg van hebben, is om steeds maar uit te leggen waarom ze voor de bouw gekozen hebben. En soms maak je ook wel eens iets mee dat niet leuk is. Hoe ga je daarmee om?

Bouwradius Vrouwen in de bouw organiseert op 20 maart 2004 in Amersfoort een bijeenkomst waar bouwvrouwen antwoord krijgen op hun vragen en ervaringen kunnen uitwisselen. Tijdens een interactieve theatersessie wordt bovendien aandacht besteed aan hoe je effectief kunt reageren op lastige situaties op de werkvloer. De dag wordt afgesloten met een kijkje achter de schermen bij Dierenpark Amersfoort.
De landelijke bijeenkomst Vrouwen in de bouw 2004 is bedoeld voor meisjes en vrouwen die werken op de bouwplaats of in kaderfuncties. Maar ook vrouwen die bezig zijn met een bouwopleiding of nieuwsgierig zijn naar uitdagende mogelijkheden in de bouw zijn zeker op hun plek op 20 maart in Amersfoort.

De bouwsector vindt het belangrijk dat meer meisjes en vrouwen voor de bouw kiezen. Bouwradius Vrouwen in de bouw wordt dan ook gefinancierd door de sector om de instroom en het behoud van vrouwen in de bouw te stimuleren.
Meer informatie en het programma is te vinden op www.vrouwenindebouw.nl