Koninklijke Nederlandse Schaakbond

Open inschrijving voor EK Vrouwen Individueel

Van 20 maart tot en met 4 april 2004 wordt in Dresden het EK individueel voor vrouwen gehouden. Vanuit dit 12-rondige zwitserse toernooi plaatsen 12 speelsters zich voor het WK 2004. Dit EK heeft een open inschrijving.

Voor de eerste vier dames van de plaatsingslijst van januari 2004 betaalt de KNSB alle kosten, de KNSB boekt een 1-persoonskamer. Indien niet alle speelsters van de top vier meedoen, betaalt de KNSB voor de opengevallen plaatsen 70% van de kosten.
De overige geïnteresseerden kunnen geheel op eigen kosten meedoen. De inschrijving kan alleen door de KNSB worden verricht. U kunt zich inschrijven via het bondsbureau door het bijgevoegde formulier in te vullen en vóór 18 februari 2004 terug te sturen naar het bondsbureau.

Kosten
De kosten van de reis zijn nog niet bekend. De KNSB overweegt een reis per trein te boeken. U kunt uw voorkeur uitspreken op het aanmeldformulier.
Het inschrijfgeld bedraagt 65,-
Het hotel kost 69,- (1-persoonskamer volpension per nacht), 49,- (2-persoonskamer volpension per persoon per nacht)

Alle data betreffende het toernooi kunt u terugvinden in de bijlage (PDF-bestand). U kunt zich inschrijven via het bondsbureau door het bijgevoegde formulier (WORD-document) in te vullen en vóór 18 februari 2004 terug te sturen naar het bondsbureau.

---