Ingezonden persbericht


Afdeling Communicatie
Hilversum, 15-03-2004

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 20 maart
Radio 2 ­ 16.00 uur


YELLOW PEARL EN GEORGIE DAVIS IN TROS MUZIEKCAFÉ

Georgie Davis, de zanger die als tiener in de jaren '80 met de single 'Blackstar' een gigantische hit scoorde, is zaterdag 20 maart te gast in TROS MUZIEKCAFÉ. Hij klonk als Stevie Wonder en in die hoedanigheid deed Georgie mee aan de Soundmixshow. Door de jaren heen is Georgie altijd actief gebleven in de muziek, maar hits bleven uit. In TROS MUZIEKCAFÉ brengt hij zijn nieuwste nummer ten gehore.

Verder ontvangt presentator Hadassah de Boer de feestband Check Out The Zydeco. De accordeon speelt een belangrijke en opzwepende rol in hun muziek. In deze uitzending van TROS MUZIEKCAFÉ laten zij de luisteraar kennismaken met cajun en zydeco.

Ino is zangeres van Nederlandse origine, maar ze groeide deels op in Spanje. Dat land en dan met name de muziek uit Spanje, is van grote invloed geweest op haar ontwikkeling als artiest. Dat is te horen in TROS MUZIEKCAFÉ van zaterdag a.s.

Yellow Pearl viel goed in de smaak tijdens het Nationale Songfestival 2004. De zes heren kwamen tot de finale. Muzikaal gezien hebben ze veel meer noten op hun zang. Ze hebben hun songfestivallied op single uitgebracht en brengen het in TROS MUZIEKCAFÉ live ten gehore.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl.