KWALITEITSKRING OUD-BEIJERLAND

Eigenwijze campagne tegen uitgaansoverlast!

Oud-Beijerland, 16 maart 2004

Op zaterdagavond 20 maart gaat in Oud-Beijerland de campagne 'Het moet niet gekker worden' van start. De campagne richt zich op het bestrijden van overlast, zoals herrie en vernielingen, in het uitgaanscentrum van Oud-Beijerland. Uniek is dat de campagne door de mensen zelf is gemaakt. Zonder de inschakeling van een reclamebureau hebben horecaondernemers, bewoners, uitgaanspubliek en medewerkers van politie en gemeente een pakkende en professionele campagne gemaakt.

Kwaliteitskring
Onder de noemer Kwaliteitskring Uitgaansgebied Oud-Beijerland werken sinds september 2003 vertegenwoordigers van horeca, bewoners, uitgaanspubliek, gemeente en politie met elkaar samen aan de leefbaarheid en veiligheid van het uitgaanscentrum. Bureau Polyground uit Eindhoven begeleidt in opdracht van de gemeente Oud-Beijerland de kwaliteitskring. De campagne is een van de maatregelen die in gezamenlijke verantwoordelijkheid wordt uitgevoerd.

Campagne
De campagne wil het uitgaanspubliek ervan bewust maken dat iedereen schoon genoeg heeft van de herrie en de vernielingen, die -en dat is de andere belangrijke boodschap van de campagne- slechts door een klein deel van de stappers veroorzaakt wordt.De campagne start aanstaande zaterdag om 22.00 uur op een ludieke wijze.


------
U bent van harte welkom om de presentatie bij te wonen. Het officiële gedeelte begint om 22.00 uur en zal om ongeveer 22.30 uur afgelopen zijn. U bent vanaf 21:30 uur welkom in café / restaurant 'Heeren van Beijerland', Marktplein 2 te Oud-Beijerland (routebeschrijving zie bijlage). Als u wilt komen, laat het ons dan weten op telefoonnummer 0186 646 542. Dan kunnen wij u van dienst zijn met de juiste faciliteiten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Gemeente Oud-Beijerland -Team Communicatie - Simone Breure Tel: 06 - 5256 8095
Email: s.breure@oud-beijerland.nl

Polyground - Projectleider - Josien van Bommel
Tel: 06 2708 4053
Email: josien.vanbommel@polyground.nl

Voor een Routebeschrijving kunt u kijken op www.oud-beijerland.nl

16 mrt 04 12:04