Ingezonden persbericht


Persbericht | Uitnodiging

Lezing architectuur en zorg in dagactiviteitencentrum Pompidoe

In het kader van het project: 'Goirkestraat, architectuur als beleving' en de 'Open dag van de Zorg', opent dagactiviteitencentrum Pompidoe haar deuren voor het publiek. Er is een speciaal programma voor belangstellenden over zorg en architectuur.

Op zaterdag 20 maart 2004:
11.00 uur - 17.00 uur: Open dag van de Zorg. U kunt kennismaken met bezoekers en personeel. Tevens kunt u zien wat voor activiteiten er in het centrum plaatsvinden. Daarnaast kunt u gebruik maken van het internetcafé. 14.00 uur: Rondleiding nieuwbouw door de architect Peter van Hoogmoed (Storimans, Wijssel en van Hoogmoed architecten). 15.00 uur: Lezing 'Architectuur en de Zorg' door Jan Doms (LEF stadsdynamica).

Voor iedereen gratis toegankelijk!
Informatie over de RIBW Midden-Brabant vindt u op onze website: www.ribwmb.nl

Dagactiviteitencentrum Pompidoe is gehuisvest in één van de monumentale panden aan de Goirkestraat. Het werd verbouwd en aangepast door Peter van Hoogmoed, (Storimans, Wijssel en van Hoogmoed architecten). Hij verzorgt om 14.00 uur een rondleiding voor belangstellenden. Hierbij zal hij ingaan op het ontstaansproces en op de architectonische keuzes die hij maakte.

Jan Doms van LEF Stadsdynamica zal aansluitend op de rondleiding om 15.00 uur een lezing verzorgen over Architectuur en de Zorg. Een boeiend en actueel thema. Tot slot zal Jan Doms vanuit zijn optiek over de architectuurfoto's die de fotogroep van dagactiviteitencentrum Pompidoe heeft gemaakt van de straat een korte beschouwing geven.

Het belooft een levendig gebeuren te worden. Wij nodigen u dan ook graag hiervoor uit. Vanaf 11.00 uur is het gebouw open en kunt u tevens kennismaken met de andere activiteiten van Dagactiviteitencentrum Pompidoe.

RIBW Midden-Brabant dagactiviteitencentrum Pompidoe Goirkestraat 103
5046 GE Tilburg
T 013 544 40 39

---- --