Openingsevenement Opendag Zorg

Geachte redactie,

Zaterdag 20 maart 2004 vindt voor de vierde maal de Landelijke Opendag Zorg plaats. Tijdens de Opendag Zorg openen 600 zorginstellingen in Nederland hun deuren voor het publiek.
Wat gebeurt er bij een zorginstelling in de buurt? Hoe is het om er te werken? Wat betekent een verblijf voor patiënten en cliënten? Tijdens de Opendag Zorg kan iedereen kennismaken met de mensen in en van de zorg. De Opendag brengt de zorg letterlijk dichterbij en laat iedereen beseffen dat de werkenden in de zorg een warm hart verdienen.

Voorafgaand aan de Opendag is op dinsdag 16 maart het landelijke openingsevenement in aanwezigheid van Minister Hoogervorst, minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Tijdens deze bijeenkomst, die plaatsvindt in Madurodam (Den Haag), zal Minister Hoogervorst 1000 hartvormige ballonnen oplaten die dit jaar het campagnelogo vormen en daarmee de Opendag Zorg aankondigen. Het volledige programma hebben we als bijlage toegevoegd.

De Opendag Zorg is een initiatief van de werkgevers- en werknemersorganisaties in de zorg. De coördinatie is in handen van het Sectorfonds Zorg. Het Sectorfonds Zorg ondersteunt de sociale partners in de zorgsector bij het ontwikkelen en uitvoeren van het landelijke -en regionale arbeidsmarktbeleid. We nodigen u, namens de sociale partners, van harte uit om bij het openingsevenement op:

dinsdag 16 maart, 11.00 - 12.00 uur
openingsevenement Opendag Zorg 2004
door Minister Hoogervorst (VWS)
in Madurodam te Den Haag
(ontvangst in de Vuurtorenzaal)

Zie of ervaar zelf wat het hart van de zorg is! We stellen het zeer op prijs wanneer u ons uiterlijk 11 maart aangeeft of wij op uw komst mogen rekenen. Via bijgaand faxformulier of per e-mail (e.snabel@fondsenzw.nl ) vernemen wij graag of u aanwezig bent.

Met vriendelijke groet,
namens het Sectorfonds Zorg

S. K. van Grondelle
Algemeen directeur