2e persbericht van zondag 21 maart 2004

Eindhoven 21-03-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Jonge inbrekers aangehouden

Na een inbraak in een school aan de Karel de Grotelaan is zaterdagavond een 15-jarige jongen aangehouden. Rond 21.00 uur kwam bij de politie de melding binnen dat er werd ingebroken in de school. Toen agenten ter plaatse kwamen, wezen getuigen vervolgens de 15-jarige jongen aan als verdachte. Hij werd op de Karel de Grotelaan opgepakt en in verzekering gesteld. Na onderzoek is zondagmiddag rond 12.30 uur een 13-jarige Eindhovenaar in zijn woning in Gestel aangehouden. Hij zou ook betrokken zijn geweest bij de inbraak. De jongen is na verhoor heengezonden maar blijft wel verdacht. Het is nog onduidelijk of er iets is buitgemaakt bij de inbraak.

Lierop: Dekzeilen vrachtwagens kapotgesneden

In de nacht van zaterdag op zondag is ingebroken in acht Poolse vrachtwagens die stonden geparkeerd op de parkeerplaats Oeijenbraak langs de A67. In alle gevallen werd het dekzeil van de opleggers kapot gesneden, maar werd er niets meegenomen.

Deurne: Woninginbraak

Bij een inbraak in een woning aan Het Oude Slot zijn een videocamera en een fototoestel weggehaald. Dat gebeurde in de nacht van zaterdag op zondag. Het raampje van de WC is opengebroken, waarna de woning is doorzocht.