Ingezonden persbericht


VOORJAARS - VLOOIENMARKT in HAARLEM

REGIO Op zondag 21 maart 2004 is er een gigantische VOORJAARS-SNUFFELMARKT in het Kennemer IJsbaan Sportcenter te Haarlem. Nu het voorjaar weer in het land is, hebben veel mensen hun zolders, kelders, schuurtjes en garages uitgemest op zoek naar bruikbare artikelen, die nog verkoopbaar en vooral mooi uitstalbaar zijn. Ruim 300 standhouders bieden dan de meest uiteenlopende spullen aan. Je kunt het zo gek niet opnoemen, of men kan het aantreffen:

Organisator Van Aerle verwacht vele duizenden bezoekers, die gezellig komen rondstruinen op deze populaire vlooienmarkt, die grote bekendheid in onze regio geniet en in de loop der tijd is uitgegroeid tot een leuk evenement met zeer veel tevreden deelnemers en waar ook veel tevreden bezoekers graag naar toe gaan.

Kom op zondag 21 maart 2004 van 10.00 tot 17.00 uur snuffelen in het Kennemer Sportcenter ( Extranhal ) aan de IJsbaanlaan 4 A ( Randweg ) te Haarlem. De toegang bedraagt voor volwassenen Euro 2,50. Kinderen onder geleide t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Parkeren is gratis


---

Verkadealbums op de Verzamelbeurs

HOOFDDORP - Anton Siedsma uit Hoofddorp is een verzamelaar van oude Plaatjesalbums en Verkadealbums in het bijzonder. Op zaterdag 20 maart 2004 is hij een van de ruim zeshonderd standhouders op de VERZAMELBEURS in de Grote Veemarkthal te Utrecht.

In zijn stand nr 557, rechtsachter bij de ingang toiletten, kunnen dubbele albums worden ingekeken, gekocht, geruild of verkocht. Bezoekers worden aangeraden hun verzamelwaar mee te nemen naar deze beurs om de waarde ervan te vernemen, of het materiaal om te ruilen of te verkopen.

Heel verzamelend Nederland kijkt weer reikhalzend uit naar deze twee daagse verzamelbeurs van 20 en 21 maart 2004.

Men kan er de meest uiteenlopende verzamelonderwerpen aantreffen.

Op 17 en 18 april 2004 is in UTRECHT de Internationale VerzamelaarsJaarbeurs met vele duizenden deelnemers.

Info : 023 - 5614727 of stuur een mailtje siedsma@quicknet.nl of kijk op: http://www.kinderlines.nl/siedsma