Gemeente Helmond


---

Werk in uitvoering

Regelmatig onderhoud aan openbare wegen is noodzakelijk. Hier vindt u de actuele wegwerkzaamheden:

* Zuidende en Stationsstraat afgesloten

* Wegafsluitingen in verband met voorjaarskermis
* Tijdelijk parkeerverbod Torenstraat

* Mierloseweg afgesloten

---

Zuidende en Stationsstraat afgesloten
Komende week wordt, vanaf maandag 22 maart tot en met vrijdag 26 maart, Zuidende tussen de Molenstraat en de Kasteel-Traverse afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Tijdens deze periode wordt het rioolstelstel aangelegd voor het apartementencomplex dat gebouwd wordt op de hoek Kasteel-Traverse met Zuidende. Voetgangers en fietsers kunnen van Zuidende gebruik blijven maken.

Vanaf dinsdag 23 maart tot en met vrijdag 26 maart is ook de Stationsstraat, tussen Kasteel- Traverse en De Callenburgh, afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Dan worden ter hoogte van Zuidende kabels en leidingen gelegd voor electriciteit, ook ten behoeve van het apartementencomplex. De Stationsstraat wordt hiervoor afgesloten om een veilige doorgang van het verkeer op het kruispunt te waarborgen in de richtingen Centrum Deurne en visa versa. Voor de werkzaamheden moeten namelijk de verkeerslichten op het kruispunt buiten werking worden gesteld.

Omleidingsroutes staan met borden aangegeven.

De buslijnen binnen het gebied zijn gedurende deze periode buiten dienst. De busmaatschappij rijdt dan een aangepaste route die zoveel mogelijk aansluit bij het originele traject.