3 e persbericht van maandag 22 maart 2004

Eindhoven 22-03-2004 - Berichten uit de regio

Helmond: Computerapparatuur weg bij inbraak

Tussen vrijdagavond en maandagmiddag is ingebroken in een bedrijf aan het Stationsplein. Er is een ruit vernield en door de kapotte ruit is een flatscreen, een toetsenbord en een muis weggenomen.

Best: Stoffelijk overschot vermiste man gevonden

In het Wilhelminakanaal aan de Kanaaldijk vlakbij de Sportlaan is maandag rond 17.50 uur het stoffelijk overschot van de vermiste Martinus van Keulen uit Best gevonden. De 59-jarige man was sinds 5 maart vermist. Op 6 maart werd zijn auto bij de Boslaan in Best aangetroffen. Dit is vlakbij het Wilhelminakanaal. In de afgelopen weken is in het kanaal gezocht. Van een misdrijf is geen sprake.

Knegsel: Inbraak

Maandagmiddag is ingebroken in een woning aan het Oeyenbos. Er is een ruit vernield. Uit de woning is een hangklok gestolen.

Bergeijk: Snelheidscontrole

Maandag is tussen 14.05 en 16.25 uur op de Weebosch een snelheidscontrole gehouden. Van de 324 passanten reden er 69 te hard. De snelste reed 92 km/u. 50 is daar toegestaan.

Waalre: Overval

Twee personen hebben maandagavond rond 20.40 uur een overval gepleegd op een benzinestation aan de Burgemeester Mollaan. Personeel is bedreigd met een vuistvuurwapen. Over de buit is vooralsnog niets bekend.

Veldhoven: Twee verdachten van openlijke geweldpleging aangehouden

Maandagmorgen zijn op het politiebureau in Veldhoven twee Veldhovenaren van 36 en 37 jaar oud aangehouden. Zij worden ervan verdacht betrokken te zijn bij een vechtpartij in een horecagelegenheid aan de Lange Kruisweg op 19 december 2003. Daarbij werden andere gasten met biljartkeus geslagen. De twee konden na onderzoek worden aangehouden. Voor verder onderzoek zijn de verdachten ingesloten.