Ingezonden persbericht



- Persbericht -

Twice IT Training verzorgt Microsoft opleidingen voor Ordina


- ICT dienstverlener kiest voor diepte, breedte en maatwerk gerichtheid van Twice portfolio -

Driebergen, 22 maart 2004 - IT opleider Twice IT Training is door Ordina aangesteld voor de verzorging van alle Microsoft opleidingen. Ordina telt een groot aantal ontwikkelaars die gecertificeerd moet worden om de gewenste Microsoft Certified Gold Partner status te verkrijgen.

"Wij zijn verheugd en trots dat Ordina voor ons gekozen heeft voor het verzorgen van alle Microsoft opleidingen", vertelt Nico Krever, sales manager bij Twice. "Daarnaast kunnen wij Ordina bedienen in hun vraag naar uniforme kennisontwikkeling en sector overstijgende kennisdeling. Met de hoge kennis van onze docenten op het gebied van Microsoft technologie, in combinatie met het brede en up-to-date cursusportfolio, bieden we Ordina de gewenste uniforme kennisoverdracht."

Wim van Vliet, Manager Education and Certification Small & Midmarket Solutions & Partner van Microsoft, onderstreept de keuze van Ordina. "Microsoft is blij met het 'kennispartnerschap' tussen Ordina en Microsoft Gold Certified Partner for Learning Solutions Twice IT Training. Twice IT Training heeft een bewezen staat van dienst in het leveren van maatwerk leeroplossingen voor bedrijven met vaak complexe ICT omgevingen, waarbij de Microsoft technologie centraal staat. Goede kennis van bedrijfsprocessen en software is een vereiste voor succesvolle implementaties van bedrijfsoplossingen en uiteindelijk de acceptatie ervan door de gebruikers. De leeroplossingen van Twice IT Training adresseren de kennisbehoeften die nodig zijn op het niveau van bedrijfsprocessen, ontwerp en implementatie van oplossingen en gebruikersacceptatie.

Over Ordina
Ordina is een beursgenoteerde en toonaangevende dienstverlener in de markt voor Informatie en Communicatie Technologie. De organisatie, opgericht in 1973, telt circa 3.200 medewerkers. Ordina ondersteunt haar opdrachtgevers met behulp van hoogwaardige informatie- en communicatietechnologie om strategisch voordeel te behalen, door toepassing van gedegen vakkennis van ICT in combinatie met voortdurende innovatie en een heldere kijk op bedrijfskundige vraagstukken. Het dienstenpakket van Ordina bestaat uit management- en businessconsultancy, systeemontwikkeling en -integratie en managed services. Het aandeel Ordina N.V. is genoteerd aan de Amsterdamse Effectenbeurs. Meer informatie kunt u vinden op www.ordina.nl.

Over Twice IT Training
Twice IT Training verzorgt sinds 1992 ICT trainingen op het gebied van systeem- en netwerkbeheer, software development en kantoorautomatisering. Officieel erkend door gerenommeerde softwareleveranciers, zoals Microsoft en Citrix, biedt Twice opleidingen die uitblinken in kwaliteit, professionaliteit en flexibiliteit. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een didactisch model, dat garant staat voor een kwalitatief goed opgebouwde training. Twice docenten zijn ervaren en dragen hun specialistische kennis ook buiten het klaslokaal over. Zo zijn zij regelmatig als gastspreker te vinden op belangrijke ICT evenementen en publiceren zij artikelen in gerenommeerde vakbladen.