ADO Den Haag

PERSMEDEDELING
Den Haag, maandag 22 maart 2004

T.a.v. de sportredactie

ADO-spelers scoren voordeel bij Nissan De Wit

In navolging van de speciale actie bij aanvang van het huidige voetbalseizoen organiseert ADO Den Haag autosponsor Nissan de Wit binnenkort wederom een interessante ADO-actie. Op zaterdag 27 maart a.s. zal de ADO-selectie zich namelijk tussen 13.00 en 16.00 uur inspannen om voor klanten extra voordeel te bemachtigen.

In de showroom aan de Slachthuislaan in Den Haag zal van donderdag 25 tot en met zaterdag 27 maart a.s. een gatenwand opgesteld worden. Bij aankoop van een nieuwe of occasion Nissan, wordt de mogelijkheid geboden om tijdens één van de drie pogingen via de gatenwand EUR 250,= extra korting te 'scoren'. Op zaterdagmiddag kunnen kopers hun favoriete ADO-speler verzoeken de uitdaging voor hen aan te gaan.

Rondom de ADO-middag zijn er volop andere activiteiten. Spelers zullen handtekeningen uitdelen, er zal ADO Den Haag merchandising stand aanwezig zijn en bezoekers kunnen deelnemen aan een door West-Holland Wijnimport georganiseerde wijnproeverij. Bovendien ontvangt elke bezoeker een ADO Den Haag aandenken.

Directeur William de Wit: "Ik ben altijd in voor leuke consumentgerichte acties en tref daarin met ADO Den Haag een uitstekende partner. Ook zij zijn telkens op zoek naar creatieve manieren om met behulp van hun spelers de effectiviteit van sponsorships te vergroten. Wij hebben op de actie aan het begin van het seizoen, waarbij ADO-spelers hun eigen lease-auto aanprezen, veel leuke reacties ontvangen. Ook deze keer zijn we ervan overtuigd dat we de voetballiefhebbers in het algemeen en de ADO-supporters in het bijzonder een leuke middag zullen bezorgen."

Nissan De Wit is reeds sinds geruime tijd als sponsor betrokken bij ADO Den Haag. Het bedrijf is de autoleverancier van de Haagse betaald voetbalorganisatie en sinds het begin van het seizoen 2002/2003 subsponsor. In 1966 opende de heer De Wit senior het eerste dealerschap van (toen nog) Datsun automobielen. Dankzij de servicegerichte instelling kan Nissan De Wit zich nog steeds met recht 'de oudste Nissan-dealer van Europa' noemen.

Indien u vragen heeft naar aanleiding van deze persmededeling kunt u contact opnemen met: Steven de Haseth
ADO Den Haag
Afdeling marketing & communicatie
PB 32400
2503 AC Den Haag

T: +31 (0)70 - 30 54 507
F: +31 (0)70 - 30 54 599
M: +31 (0)6 - 536 77 502
E: pers@adodenhaag.nl
I: