Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Gelink introduceert interactieve adviseur op vernieuwde website

ENSCHEDE, 22 maart 2004

De interactieve adviseur Mr. Gelink op Internet wijst vanaf vandaag klanten de weg naar de beste hypotheek, krediet of pensioenvoorziening op de vernieuwde website van Gelink Adviesgroep, http://www.gelink.nl. De virtuele adviseur kan ook antwoord geven op de belangrijkste vragen als het gaat om het kopen van een huis, het lenen van geld of pensioenen.

Met deze unieke manier van dienstverlening, zet Gelink, als grootste onafhankelijke hypotheek- en kredietbemiddelaar in ons land, weer een belangrijke stap in haar streven naar meer transparantie en professionaliteit in de financiele branche. Het interactief begeleiden van de klant op de website past precies in de nieuwe koers van het bedrijf, namelijk de overstap van een verkooporganisatie naar een transparante servicegerichte adviesorganisatie.

Onze virtuele adviseur Mr. Gelink heeft alle kennis waarover een erkend adviseur beschikt. Om dit te bereiken hebben we de nieuwste technologien gebruikt zodat Mr. Gelink meer is dan een poppetje op het scherm en echt de helpende hand kan bieden. Helaas mag een virtueel persoon niet meedoen aan de examens hiervoor, anders zou hij zeker de benodigde diploma s in zijn zak hebben , stelt Frederic Wattebled, directeur van Gelink. Net als al onze andere medewerkers wordt onze Internet-collega niet beloond op provisiebasis, dat garandeert een objectief en onafhankelijk advies waarbij het belang, en vooral de portemonnee van de klant voorop staat.

De website wordt ondersteund door de nieuwste technologieën en onderscheidt zich daarmee van alles wat financiële dienstverleners tot nu toe op Internet hebben laten zien. Wattebled: Niet voor niets hebben we onze nieuwe site laten ontwerpen door de vernieuwende webbouwer Easyconcepts (http://www.easyconcepts.nl) uit Amsterdam, die al veel prijzen heeft gewonnen met haar ludieke concepten. Dit bedrijf stond ook garant voor het succes van de nieuwe Achmea-website waar een virtuele kabouter helpt bij ontzorgen . Voorop bij ons stond gebruiksvriendelijkheid, een frisse en betrouwbare uitstraling, altijd de meest actuele informatie, en natuurlijk de beste voordelen. Er staat bovendien een bel-button op de site, als je daarop klikt wordt je meteen teruggebeld door een van onze erkende adviseurs voor een vrijblijvend gesprek. Want op Internet geldt, het moet allemaal snel, en ook heel goed. En daar spelen wij op in met deze nieuwe ontwikkeling.

http://www.gelink.nl

Note for the editor:

Gelink Adviesgroep
Raimond Oude Egbrink
Tel 053 4844 921
Email: r.oude.egbrink@gelink.nl