Ingezonden persbericht


Hilversum, 22 maart 2004

UNITEDESIGN ontwikkelt en produceert nieuwe corporate campagne BCC

UNITEDESIGN conceptontwikkelaar en producent van audiovisuele communicatie en branding voor bedrijven in de Tv-, corporate- en overheidssector heeft eind februari de nieuwe corporate commercial voor BCC geproduceerd. De nieuwe corporate commercial is een verdieping van de in 2003 ontwikkelde corporate commercial waarin BCC haar Every Day Low Pricing concept (EDLP) nader toelicht.

EDLP betekent dat BCC elke dag honderden prijzen bij concurrenten checkt en haar verkoopprijs altijd aanpast naar de laagste prijs. Daardoor betaalt de consument gegarandeerd bij BCC de laagste prijs. Dit kan doordat BCC onderdeel is van het internationale concern KESA en artikelen met duizenden tegelijk worden ingekocht. In de nieuwe tv commercial verschijnt het karakter 'de BCC prijzenvergelijker' opnieuw ten tonele. Hierin wordt benadrukt dat BCC niet alleen alle reguliere prijzen dagelijks checkt, maar ook alle acties en aanbiedingen. De verkoopprijzen in de BCC winkels worden naar aanleiding hiervan dagelijks aangepast zodat de consument altijd de laagste prijs betaalt.

De commercial wordt vanaf 15 maart uitgezonden bij de publieke omroep, RTL4, RTL5 en Yorin.

Bureau : Unitedesign
Creatie : Cindy Vermeulen, Warner Krol
Regie : Cindy Vermeulen
Audio : Soundscape
Productie : Daisy Hiltrop & De Produktie
Account : Geert de Lange
Verantwoordelijk bij BCC: Pieter Otten & Elles van Happen

Over Unitedesign
Unitedesign onderscheidt zich van traditionele reclamebureaus middels haar full service aanpak waarbij zowel conceptontwikkeling, regie, productie, design en postproduction volledig binnenshuis plaatsvindt. Dit leidt veelal tot een effectievere en efficiëntere wijze van de realisatie van een project hetgeen aan klantzijde met behoud van kwaliteit leidt tot verlaging van de kosten. Dit aspect wordt voor een belangrijk deel van onze bestaande en potentiële klanten steeds belangrijker aldus Patrick de Zeeuw (Managing Director).

///////////