Provincie Flevoland




Condoléanceregister voor H.K.H. Prinses Juliana

Vanaf vandaag 22 maart kunnen in het provinciehuis te Lelystad de condoleanceregisters worden getekend door iedereen die zijn of haar medeleven wil tonen bij het overlijden van Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Juliana.

Het condoleanceregister voor Prinses Juliana is voor het publiek opengesteld van maandag 22 maart tot en met dinsdag 30 maart. In Flevoland ligt het register in alle gemeentehuizen en in het Provinciehuis. Mensen die het condoleanceregister willen tekenen in het Provinciehuis aan de Visarenddreef 1 in Lelystad kunnen daar op werkdagen terecht van 8.00 tot 17.00 uur. Op woensdag 24 en donderdag 25 maart is het Provinciehuis ook van 19.00 uur tot 21.00 uur geopend, zodat mensen die overdag werken eveneens de gelegenheid hebben blijk te geven van hun deelneming bij het overlijden van Prinses Juliana. De openstellingstijden van de condoleanceregisters in de gemeenten in Flevoland worden bekend gemaakt door de gemeentebesturen.

Na 30 maart, als de condoleanceregisters zijn gesloten, worden de registers per provincie verzameld en krijgen ze een plaats in het Koninklijk Huisarchief.

Het provinciebestuur wil graag blijk geven van haar medeleven met Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Bernhard en Hare Majesteit de Koningin en de Koninklijke familie en wenst hen sterkte toe. Commissaris van de Koningin mr. M.J.E.M. Jager brengt dit medeleven namens de gehele provincie Flevoland over in brieven aan Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Bernhard en Hare Majesteit Koningin Beatrix.

Voor vragen van het publiek heeft de Rijksvoorlichtingsdienst een algemeen informatienummer geopend. Dit telefoonnummer is 0800-300 18 13.