Politie Gelderland-Midden

Regionaal

---

Regionaal - aankondiging snelheidscontroles

Publicatiedatum: 22-03-2004

Door middel van ondermeer regelmatige snelheidscontroles probeert het verkeershandhavingsteam van de politie Gelderland-Midden de verkeersveiligheid op de wegen in de regio te bevorderen. Daarom zijn morgen, dinsdag 23 maart, weer snelheidscontroles te verwachten op de volgende plaatsen:

o Apeldoornseweg (N304) tussen Ede en Hoenderlo gedurende de ochtend en een deel van de middag
o Diverse wegen binnen de bebouwde komin het politiedistrict West-Veluwe Vallei. Dit district omvat de gemeenten Nijkerk, Barneveld, Scherpenzeel, Ede en Wageningen.

Maar ook op andere wegen zijn snelheidscontroles mogelijk.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Gelderland-Midden

Arnhem Veluwezoom

---

Arnhem - Arnhemmer verdacht van bedrijfsinbraak
Publicatiedatum: 22-03-2004

Surveillerende agenten hebben zondagochtend nabij het station Velperpoort in Arnhem een 43-jarige man uit die stad aangehouden op verdenking van het plegen van een inbraak in een nabij gelegen bedrijfspand aan de Velperweg. Beveiligingsmedewerkers ontdekten omstreeks half twaalf dat er in het bedrijfspand was ingebroken, waarop de politie werd gewaarschuwd. Die stelde een onderzoek en waarbij bleek dat er ondermeer computers waren ontvreemd. Bij het onderzoek stuitten collega's van de agenten op de 43-jarige Arnhemmer, die op straat een computer te koop aanbood aan passanten. De computer bleek vermoedelijk dezelfde te zijn als die uit het bedrijfspand was ontvreemd, waarop de Arnhemmer werd aangehouden. De man is voor onderzoek ingesloten en is maandag voorgeleid aan de Officier van Justitie.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Rheden - man aangehouden na diefstal uit kassa

Publicatiedatum: 22-03-2004

Een 34-jarige man uit de gemeente Rheden is zondagavond door de politie aangehouden op verdenking van diefstal van geld uit de kassa van een horecazaak in Rheden. Het personeel van de zaak waarschuwde de politie nadat men ontdekt had dat er een greep in de kassa was gedaan. Volgens het personeel zou de 34-jarige verdachte, die kort voor het ontdekken van de diefstal in de zaak was geweest, hier meer van weten. Ook zou er verder niemand meer in de zaak zijn geweest. Het bedienend personeel zou even voor tien uur met een smoes zijn weggelokt. Kort hierna zou de verdachte zijn verdwenen en bleek er geld uit de kassa te worden vermist. De verdachte werd vervolgens even later in zijn woning aangehouden en is voor nader onderzoek ingesloten.

voor nadere informatie:
centraal persloket communicatie
politie Gelderland-Midden
026 352 4606

---

Gelderland-Midden