BedrijfsautoRAI

22-03-2004

Nissan-bedrijfsautos; uitgebreider dan ooit

Het aanbod van Nissan-bedrijfsautos is uitgebreider dan ooit. Van de compacte Kubistar via de veelzijdige Primastar en Interstar naar de grote Atleon. Stuk voor stuk autos die hun mannetje staan in de veeleisende bedrijfswagenmarkt.

Nissan biedt een van modernste bedrijfswagenprogrammas van Europa aan. Een bedrijfsauto van Nissan is een uitstekende keuze voor elke ondernemer.

De Nissan Kubistar vormt de solide basis van Nissans bedrijfswagengamma. Ondanks de beperkte buitenmaten is deze auto verrassend ruim vanbinnen. In de auto maken diverse praktische details de Kubistar tot een praktische partner. De Nissan Kubistar is leverbaar van 1,6 tot 1,8 ton GVW.

Het woord veelzijdigheid lijkt te zijn bedacht voor de Nissan Pickup. De grote open laadbak biedt tal van vervoersmogelijkheden. Door de keuze tussen twee-of vierwielaandrijving is de Nissan Pickup zowel op asfalt als op ruige bospaden in zijn element.

In de categorie van 2,7 tot 2,8 ton GVW is de Nissan Primastar een opvallende verschijning. Behalve het aansprekende uiterlijk kan de Nissan Primastar wat betreft ruimte voldoen aan alle vervoerswensen. De auto is leverbaar met korte en lange wielbasis.

Een trede hoger is de Nissan Interstar te vinden. Met maximale massas van 2,8 tot 3,5 ton GVW en maar liefst 65 verschillende uitvoeringen in lengte, hoogte, motorisering en transmissie is ook de Interstar aan elke vervoerswens aan te passen.

Aan de top van Nissans bedrijfswagenprogramma staan de Cabstar en de Atleon, leverbaar tot met 3,5 ton GVW. Beide bedrijfsautos worden geleverd in chassis/cabine-uitvoering waardoor de keuzemogelijkheden voor de opbouw vrijwel oneindig zijn. En dankzij de frontbesturing op zowel de Cabstar als de Atleon zijn deze bedrijfsautos door de kleinste straatjes te sturen, zonder daarbij het overzicht te verliezen.

Nissan biedt kortom een breed gamma bedrijfsautos, toegespitst op de specifieke eisen van de Europese consument. Niet verwonderlijk, want alle Nissan-bedrijfsautos zijn ontwikkeld en gebouwd in Europa.