Ingezonden persbericht


Persbericht

Amersfoort, 22 maart 2004

Meer inschrijvingen verkiezing Manager Financiële Administratie

AMERSFOORT Voor de jaarlijkse verkiezing Manager Financiële Administratie zijn in 2004 beduidend meer kandidaten aangemeld dan in 2003. Dat meldt de Associatie voor Praktijkexamens te Amersfoort, die deze verkiezing sinds vorig jaar samen met Uitgeverij Rendement te Rotterdam organiseert.

Directeur Theo van Boekel van de Associatie voor Praktijkexamens: We hebben dit jaar negen inschrijvingen, tegen drie vorig jaar. Dat lijkt een geringe stijging, maar we zijn pas twee jaar bezig én we richten ons op een doelgroep die per definitie niet zo gewend is op de voorgrond te treden. Misschien is er hier en daar nog sprake van koudwatervrees. Al met al zijn die negen inschrijvingen zeker een mooi resultaat. Ik verwacht dat we in 2005 een verdere groei zullen zien.

Vorig jaar ging de titel naar Keti van Paassen (32), destijds controller bij Bouwmaatschappij Niron te Utrecht. Zij bekleedt inmiddels de functie van financieel directeur binnen het bedrijf. Dit toont aan dat het winnen van deze titel een enorme stimulans betekent voor je carrière. En het is natuurlijk uitstekende PR voor je organisatie , aldus Van Boekel.

Binnenkort zullen drie van de negen kandidaten worden genomineerd. Tijdens het tweede Nationaal Congres Administratie (donderdag 13 mei in de Rotterdamse Doelen) wordt bekendgemaakt wie Manager Financiële Administratie 2004 wordt. Naast de titel bestaat de prijs uit een award en een bedrag van 2.500 euro. Meer informatie is te vinden op de speciale website www.associatieaward.nl

Noot voor de redactie (