DE BOER INVESTMENT B.V http://www.deboer.com

Accommodaties van De Boer bij KLM Open, EK Voetbal en OS

Grote sportsuccessen voor Alkmaarse tentenbouwer

Accommodaties van De Boer bij KLM Open, EK Voetbal en Olympische Zomerspelen

Alkmaar, 22 maart 2004 - De Boer is deze zomer actief tijdens diverse grootschalige internationale sportevenementen. Europa's grootste verhuurder van tijdelijke accommodaties is een overeenkomst aangegaan voor het plaatsen van tenten bij het KLM Open Golftoernooi in Hilversum, het Europees Kampioenschap Voetbal in Portugal en de Olympische Zomerspelen in Athene.

KLM Open Na jaren van afwezigheid is KLM opnieuw sponsor van het grootste internationale golftoernooi in Nederland, het KLM Open (5 t/m 8 augustus, Hilversum). De Boer verzorgt hier wederom diverse hospitality-units, publieks- en sponsoraccommodaties.

EK Portugal Het eerste grote sportevenement deze zomer is het EK Voetbal dat plaatsvindt van 12 tot en met 27 juni in Portugal. Omdat de stadions over onvoldoende capaciteit beschikken, heeft de organisatie een beroep gedaan op De Boer. Bij alle deelnemende stadions plaatst het Alkmaarse bedrijf hospitality-units en accommodaties voor onder andere de catering.

Holland Heineken House Tijdens het absolute sporthoogtepunt van dit jaar, de Olympische Zomerspelen in Athene, is De Boer eveneens van de partij. De Boer verzorgt het Holland Heineken House. Deze bijzondere accommodatie, die verrijst aan de voet van de Akropolis, is drie weken lang het ontmoetingspunt voor Nederlandse sporters en supporters.

- einde bericht -

Over De Boer Groep De Boer Groep is wereldwijd marktleider op het gebied van tijdelijke accommodaties. Opgericht in 1924 en met het hoofdkantoor in Alkmaar, heeft De Boer inmiddels vestigingen in Nederland, Duitsland, Engeland, België en Oostenrijk. Daarnaast is De Boer middels strategische samenwerking actief in de Verenigde Staten, Frankrijk, Spanje, Ierland en Scandinavië.

Noot voor de redactie (