Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


22 maart 2004


Zutphen - Kop staart


Zondag vond omstreeks 16.25 uur een aanrijding plaats op de kruising Deventerweg met de Van de Capellenlaan en de Industrieweg. Een 39 jarige automobilist uit Zutphen stond op de Deventerweg, richting Epse, voor het verkeerslicht te wachten. Voor hem stond een grijze auto (nog geen gegevens van de bestuurder in de pol. adm). Achter hem stond een 18 jarige bestuurder uit Epse. Op het moment dat men groen had, arriveerde er een ambulance met optische en akoestische signalen over de Capellenlaan richting Epse. Hierdoor stopte de bestuurder van de grijze auto en daarachter ook de 39 jarige. De 18 jarige kon niet op tijd stoppen en reed tegen de achterzijde van de auto van de 39 jarige. De auto van de bestuurder uit Epse was dusdanig beschadigd dat het moesten worden afgesleept.


Wilp - Inbraak bij bedrijf


Bij een bedrijf aan de Lathmerweg werd afgelopen weekend ingebroken. Men kon in het pand komen door een raam te vernielen. Weggenomen werd een flatscreen.


Auto's vernield


In de nacht van zaterdag op zondag werden enkele auto's vernield. In de Meidoornstraat in Gorssel werd de achterruit ingegooid met een betonklinker. In Eefde werd aan de Gymnastieklaan eveneens een achteruit vernield. In de Groeneweg in Eerbeek werd van een auto een ruitenwisser afgebroken.


Lochem - bonnen voor fout parkeren


Zondag werd gecontroleerd aan de Oosterbleek. Hier vielen vier bekeuringen voor de volgende zaken: 1x parkeren op de invalidenparkeerplaats zonder kaart, 2x parkeren op de stoep, 1x parkeren langs de gele streep.
In Gorssel werd aan de Molenweg 3x , aan de Nijverheidsweg 1x en aan de Rietdekkersweg 1x bekeurd voor parkeren op de stoep.
In Eefde werd een automobilist uit Amsterdam bekeurd omdat hij niet stopte voor het rode verkeerslicht bij de spoorwegovergang.


Nadere informatie:

Politievoorlichting

055 - 548 60 52

055 - 548 60 58



---- --