Ingezonden persbericht


OPEN TEXT EN IXOS SOFTWARE INTRODUCEREN
MEEST OMVATTENDE ECM-PORTFOLIO OP CeBIT 2004

Enterprise Content Management-assortiment bestrijkt volledig spectrum van bedrijfsactiviteiten met sterke verbetering van operationele efficiency

CeBIT 04, Hannover, 22 maart 2004 - Op CeBIT 2004 zullen Open Text GmbH (NASDAQ: OTEX, TSX: OTC) en IXOS Software AG (NASDQ OTC: XOSYY, FWB: XOS) niet alleen bewijzen dat zij marktleider zijn in Enterprise Content Management (ECM), zij komen ook met de meest omvattende portfolio van ECM-oplossingen die vandaag op de markt is. Samen met Gauss Interprise presenteren Open Text en IXOS een breed assortiment van oplossingen voor collaboration, content management en content archiving. Daarmee kunnen bedrijven op een operationeel efficiënte wijze en tegelijkertijd kostenbesparend hun bedrijfscontent beter beheren en voldoen zij aan alle regelgeving.
Volgens een schatting van Forrester kunnen de diverse proposities van ECM uiteindelijk leiden tot een omzet van $3,3 miljard in 2006. Open Text en IXOS zijn optimaal gepositioneerd om voordeel te behalen uit deze snel groeiende branche in de informatietechnologie. Zij bieden hun klanten één centrale bron voor het beheer van bedrijfskennis en voor het goed managen van de informatiestroom, zowel binnen als buiten de onderneming. Aangezien 60 procent van de bedrijfscontent tegenwoordig betrekking heeft op de regelgeving van toezichthoudende instanties, bevat de portfolio ook een totaaloplossing voor kostenbesparende en effectieve naleving van de voorschriften van HGB, Basel, SEC, NASD, DoD, DOMEA, GoB en de Sarbanes-Oxley wet.
Bezoekers van de grote stand van IXOS op CeBIT, in Hal 4, D04, kunnen van 18 tot 24 maart zelf zien wat de twee ondernemingen nu al doen op het gebied van ECM voor meer dan 13.000 klanten. De oplossingen van IXOS zijn ook te zien op de stand van partner Hitachi Data Systems in Hal 1, 3K1. Op diverse demo-locaties presenteert IXOS haar nieuwe technologie en aanbiedingen samen met partners op diverse sleutelterreinen:
* IXOS 6 Suite
* Knowledge Management & Collaboration
* Web Content Management
* Compliance Management
* E-Mail Management and Archiving
* Storage and Information Lifecycle Management
* Content Archiving for Livelink

Het volledige Engelstalige persbericht vindt u op:

Over IXOS
IXOS SOFTWARE AG is een toonaangevende leverancier van oplossingen voor Enterprise Content Management (ECM). IXOS zakelijke oplossingen helpen bedrijven efficiënt beheer en weergave van webcontent te realiseren, bedrijfsprocessen te optimaliseren en alle bedrijfsdocumenten veilig en langdurig te archiveren in een volledig schaalbare documentopslagplaats. Meer dan 2 miljoen gebruikers over de hele wereld hebben ECM oplossingen van IXOS geïmplementeerd. Informatie over IXOS is beschikbaar op .

Over Open Text
Open Text Corporation (www.opentext.com) is met meer dan 5.000 klanten in 31 verschillende landen en 15 miljoen gebruikers wereldwijd een van de toonaangevende leveranciers van Enterprise Content Management software. Met Livelink biedt Open Text web-based oplossingen voor documentmanagement, kennismanagement, (enterprise) content management, workflow, projectmanagement en recordsmanagement. Hierdoor kunnen gebruikers makkelijker samenwerken, kennis delen en (innovatie) processen versnellen.

###

IXOS Software AG en IXOS zijn gedeponeerde handelsmerken van IXOS Software AG. Alle overige merken en producten zijn het handelsmerk of het gedeponeerde handelsmerk van hun respectievelijke houders en dienen als zodanig te worden behandeld.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Dennis Doodeman
Text 100 B.V.
Tel.: 020 530 43 45
E-mail: