Ingezonden persbericht

Unieke gebruikte machine veiling in Rosmalen

ROSMALEN, 20031124 -- Nederland is weer een nieuw concept rijker: namelijk een veiling van gebruikte machines, ingebracht door meerdere bedrijven, die door elke geïnteresseerde gratis te bezoeken is. Deze unieke veiling wordt op 25 maart tijdens de Gebruikte Machine Vakbeurs georganiseerd in het Autotron in Rosmalen.


De Gebruikte Machine Vakbeurs vindt plaats op 23, 24 en 25 maart in Rosmalen. Op de beursvloer kunnen de exposanten hun gebruikte machines tonen, zodat de bezoekers op hun gemak de machines kunnen bekijken. Ook kunnen zij dan met hun vragen over de machines terecht bij de verkopende partij, voorafgaand aan de veiling.

Een bijkomend voordeel voor de bezoekers is ook dat er verschillende bedrijven op de beursvloer staan die gespecialiseerd zijn in onderhoud en opleiding. Zo kunnen zij direct bij hun aankoop de expertise op de vakbeurs vinden voor de begeleiding van het personeel of de afstelling van de machine. Eventueel kan men ook direct het vervoer van de aangekochte machine naar het eigen bedrijf regelen.

Omdat de Gebruikte Machine Vakbeurs volgens de all-in service georganiseerd wordt en een hapje en een drankje gratis geserveerd worden op de beursvloer voor de bezoeker, kan dit alles in een gemoedelijke sfeer plaatsvinden.

Op deze unieke veiling heeft iedere exposant de mogelijkheid om machines in te brengen om te laten veilen, omdat de organisatie zeer gunstige veilingvoorwaarden hanteert. Dus ook bedrijven die niet gespecialiseerd zijn in de machinehandel, maar wel hun gebruikte machines willen verkopen, hebben de mogelijkheid om dit tijdens de Gebruikte Machine Veiling te doen. Ook hoeven geïnteresseerde bezoekers geen inschrijfgeld voor deze veiling te betalen, dus meebieden kan altijd. Zodoende wordt het voor de bezoekers ook zeer interessant om de veiling te bezoeken, omdat men daar net tegen die gebruikte machine aan kan lopen die men zoekt.

Ook in de veilingzaal is de all-in service van toepassing en dat wil dus zeggen dat men ook in deze zaal tijdens de veiling onbeperkt gebruik kan maken van het grote assortiment hapjes en drankjes. Deze gang van zaken zal dan ook zeker een grote bijdrage leveren aan een verkoopbevorderende sfeer in de veilingzaal.

Iedereen kan zich gratis aanmelden als bezoeker van de Gebruikte Machine Veiling en Gebruikte Machine Vakbeurs op de website www.gebruiktemachinevakbeurs.nl. Ook bedrijven die een gebruikte machine willen verkopen en professionele handelaren die interesse hebben als exposant kunnen zich via deze website aanmelden of contact opnemen met projectmanager Michan Katerbarg.




Ingezonden persbericht