Gemeente Heusden


Het 1e concept reconstructieplan/MER de Meierij 5-3-2004 Op dinsdag 23 maart organiseren de gemeenten Haaren, Heusden en Vught gezamenlijk een niformatieavond over de toekomst van het buitengebied. De informatieavond is van 19.30 tot 22.00 uur in de brandweerkazerne aan de Kettingweg 7a in Vught en is bedoeld voor alle geïnteresseerde inwoners en vertegenwoordigers van organisaties in de gemeenten. De resultaten van deze bijeenkomst worden gebruikt bij de verdere opstelling van het zogeheten reconstructieplan.

Tijdens de informatieavond wordt het eerste concept reconstructieplan "Reconstructiegebied De Meierij" gepresenteerd. Geïnteresseerden krijgen de gelegenheid om te spreken over dit concept plan voor de toekomstige ontwikkeling van de Meierij op het gebied van land- en tuinbouw, water, natuur, milieu, economie, recreatie en toerisme en cultuurhistorie. Alle organisaties met belangen in het buitengebied zijn betrokken geweest bij het schrijven van dit plan. Zij zijn vertegenwoordigd in reconstructiecommissie De Meierij. Ook lokale klankbordgroepen zijn betrokken geweest bij de totstandkoming van het plan. Het zwaartepunt van de presentatie en discussie ligt bij de toekomstige inrichting van het buitengebied van de gemeenten Haaren, Heusden en Vught.

Vanaf 7 maart 2004 kunt u een informatiepakket ophalen in het gemeentehuis. Daar kunt u tevens het eerste concept reconstructieplan "Reconstructiegebied De Meierij" inzien. Het concept plan is ook te vinden op deze website (in de loop van vrijdag 5 maart) en de website http://rlg.brabant.nl.