Stadsdeel Geuzenveld/Slotermeer Amsterdam


Agenda voor de Raadscommissie Middelen

De Raadscommissie Middelen vergadert op dinsdag 23 maart 2004 om 19.30 uur in de Raadzaal van het Tuinstadhuis.

Agenda

1. Opening en vaststelling van de agenda

2. Mededelingen

3. Verslag van de raadscommissie Middelen van 20 januari 2004
4. Raadsadres Platform 1-10: Buurtgerichte aanpak en de positie van Buurtcommissies (bespreking conceptantwoord Dagelijks Bestuur op een brief van Platform 1-10).

5. Raadsvoordracht: Actieprogramma Veiligheid Geuzenveld-Slotermeer 2004-2006 (inclusief Wijkactieprogramma Slotermeer 2004 en Wijkactieprogramma Geuzenveld 2004).

6. Raadsvoordracht: Nota Reserves en Voorzieningen Stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer

7. Bespreking Ordeprotocol Openbare Vergaderingen Stadsdeel Geuzenveld-Slotermeer

8. Stand van Zaken Sloterparkbad

9. Rondvraag

Sluiting

De Raadscommissie Middelen
Deze raadscommissie bespreekt voornamelijk onderwerpen op de beleidsterreinen financiën, communicatie, juridische zaken, vergunningverlening en burgerzaken (publieke dienstverlening). De raadscommissie adviseert, neemt geen beslissingen.

Inzage in stukken
De vergadering van de raadscommissie is openbaar. De stukken liggen ter inzage bij de publieksbalie van het Tuinstadhuis, Plein '40-'45, nr. 1 en bij de Stichting Buurtbelangen, J. de Louterstraat nr. 19.

Inspreken
Als u uw mening wilt geven over één van de agendapunten of als u spreektijd wenst over andere onderwerpen die behoren tot het beleidsterrein van de raadscommissie, dan kunt u zich uiterlijk 24 uur van te voren melden bij de Griffie, onder vermelding van uw naam en het onderwerp waarover u iets wilt zeggen. De gegevens van de Griffie vindt u hieronder.

Contact:
Gerard Schmersel
Marc van Rooij