Gemeente Oirschot

Vergaderingen welstandscommissie 2e kwartaal 2004

Sinds de wijziging van de Woningwet zijn de vergaderingen van de welstandscommissie openbaar. Onderstaand vindt u de planning van de kleine en grote commissie van het tweede kwartaal 2004.

Kleine commissie
De kleine commissie van Welstandszorg Noord-Brabant bespreekt alle schetsontwerpen en aanvragen voor een bouwvergunning. De kleine commissie komt elke twee weken bijeen; telkens op dinsdag om 14.00 uur, afwisselend in het gemeentehuis te Oirschot en het gemeentehuis te Reusel-de Mierden (Kerkplein 3 te Reusel). De vergaderingen voor het tweede kwartaal van 2004 zijn gepland op de volgende data: 6 april te Reusel, 20 april te Oirschot, 4 mei te Reusel, 18 mei te Oirschot,
1 juni te Reusel, 15 juni te Oirschot en 29 juni te Reusel.

Grote commissie
Schetsontwerpen en aanvragen die de kleine commissie niet meteen goedkeurt, worden aan de orde gesteld in de eerstvolgende vergadering van de grote commissie van Welstandszorg Noord-Brabant. De grote commissie vergadert steeds op maandag om 09.30 uur op verschillende locaties: 12 april in het gemeentehuis te Oisterwijk, 26 april in het gemeentehuis te Dongen, 10 mei in het gemeentehuis te Reusel, 24 mei in het gemeentehuis te Hilvarenbeek, 7 juni in het gemeentehuis te Loon op Zand en 21 juni in het gemeentehuis te Oirschot.

Spreekrecht
Aanvragers van schetsontwerpen of bouwvergunningen die spreekrecht wensen in de vergadering waarin hun bouwinitiatief wordt besproken kunnen tot donderdag 12.00 uur voorafgaande aan de vergadering contact opnemen met de ambtelijk coördinator bouwzaken, tijdens kantooruren bereikbaar via telefoonnummer (0499) 583 333.

Over de uitslag van de welstandsvergaderingen kan worden gebeld vanaf de donderdag na de gehouden vergadering met de Centrale Balie, bereikbaar via bovengenoemd telefoonnummer.